Συνεχίζει τις περιοδείες του ο Στέφανος Πουλημένος

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι επαφές του υποψήφιου Δημάρχου ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΥ, με τοπικούς φορείς και οι περιοδείες του στις κοινότητες του Δήμου ενόψει των δημοτικών εκλογών της 8ης Οκτωβρίου.
Ειδικότερα, το Σάββατο 16/9, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού ΕΞΑΡΧΗΣ, συναντήθηκε με τον πρόεδρο Αλέξανδρο Λιτσαρδόπουλοκαι μέλη του Δ.Σ. του Ενιαίου Κερκυραϊκού Επαγγελματικούκαι Τουριστικού Φορέα, στη Σπηλιά.
Την Κυριακή το πρωί επισκέφτηκε το καταφύγιο αδέσποτων σκύλων της Κερκυραϊκής Εταιρείας Προστασίας Ζώων (ΚΕΠΖ), στον Άη Γιάννη και ενημερώθηκε από την πρόεδρο και υποψήφια του συνδυασμού ΕΞΑΡΧΗΣ, Κυριακή Βασιλάκη, για το πολύ σημαντικό έργο που παράγεται εκεί στηριγμένο στην εθελοντική προσφορά αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει και απαιτούν στήριξη από τον Δήμο.
Στη συνέχεια συνοδευόμενος από υποψηφίους του συνδυασμού του, επισκέφτηκε διαδοχικά τον Ποταμό και τους Εβροπούλους όπου είχε την ευκαιρία να συναντηθεί με κατοίκους και να συζητήσει μαζί τους τα προβλήματα που τους απασχολούν.
Ο Στέφανος Πουλημένος απάντησε σε ερωτήματα των πολιτών και περιέγραψε τις βασικές θέσεις του συνδυασμού του για την επόμενη δημοτική περίοδο (2024-2028), ενώ ακολούθησε γόνιμος και ουσιαστικός διάλογος μαζί τους.
Την Δευτέρα το βράδυ έχει προγραμματισμένη συνάντηση με το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας (ΙΣΚ).

ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ 19/9 ΣΤΑ ΔΙΑΠΟΝΤΙΑ ΝΗΣΙΑ
Τα Διαπόντια Νησιά θα επισκεφτεί την Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου ’23, επικεφαλής κλιμακίου του συνδυασμού ΕΞΑΡΧΗΣ, ο υποψήφιος Δήμαρχος ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΠΟΥΛΗΜΕΝΟΣ, για επαφές με τους κατοίκους και συζήτηση μαζί τους πάνω στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.
Ειδικότερα, το κλιμάκιο θα αναχωρήσει νωρίς το πρωί από το λιμάνι του Αγ. Στεφάνου για Μαθράκι και λίγο πριν το μεσημέρι θα βρεθεί στους Οθωνούς. Στην Ερείκουσσα θα φθάσει νωρίς το απόγευμα και προς το βράδυ θα επιστρέψει στην Κέρκυρα (λιμάνι Αγ. Στεφάνου).

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *