Οι υποδομές του Κερκυραϊκού στην Ηγουμενίτσα .

Την Κυριακή οι «μικρές ομάδες» του Κερκυραϊκού έδωσαν τους πρώτους επίσημους αγώνες στα πρωταθλήματα της ΕΣΧΒΔΕ (ΒΔ Ελλάδα). Μετακινήθηκαν στην Ηγουμενίτσα , μια νεοφώτιστη ομάδα πολλά υποσχόμενη σύμφωνα με τον κο Πέρρο.. «Φιλοξενηθήκαμε στο όμορφο κλειστό γυμναστήριο της Ηγουμενίτσας και αγωνιστήκαμε με τις ομάδες της Ολυμπιακής Ακαδημίας η οποία μέσα σε έναν χρόνο συμμετέχει με πλήρεις ομάδες στα πρωταθλήματα των αναπτυξιακών ηλικιών. Εκφράζουμε σαν σύλλογος τον θαυμασμό μας διότι ένα νέο άθλημα στην γειτονική μας Ηγουμενίτσα βάζει γερά θεμέλια για το μέλλον του χάντμπολ στην πόλη. Σημαντικό επίσης που ο πρωτεργάτης Σταμάτης Δρόσος έχει κοντά του αρκετούς γονείς και κηδεμόνες , σημαντικό στοιχείο για να προχωρήσει το τμήμα. Και το εξίσου σημαντικό ότι ακλουθεί όλους τους κανόνες αγωνιστικής συμπεριφοράς που αφορούν αυτές τις ηλικίες. Το χάντμπολ των μικρών δεν έχει σχέση με αυτό των μεγάλων. Γι αυτό και η οδηγία είναι ο πίνακας να μετρά μόνο τον χρόνο και όχι το σκορ, αυτό είναι δουλειά μόνο της γραμματείας . Εδώ κυριαρχεί η διασκέδαση , η χαρά και το fair play. Δεν είδαμε αγκαλιάσματα , σπρωξίματα και συμπεριφορές οπαδικές. Αυτός είναι καλός οιωνός. Επιφυλασσόμαστε να ανταποδώσουμε την φιλοξενία στην Κέρκυρα»
Αγωνίστηκαν οι Παγκορασίδες Β και οι Παμπαίδες Β (ηλικίας 11-12 ετών) , τα τζούνιορ (9-10 ετών ) και κατόπιν συμφωνίας έγινε και παιγνίδι με προτζούνιορ (8-9 ετών) Τα αποτελέσματα σύμφωνα και με τους προπονητές των ομάδων δεν ήταν το ζητούμενο , ούτε αυτοσκοπός !
Την αποστολή του Κερκυραϊκού είχε σύμμαχο τις πολύ καλές καιρικές συνθήκες ενώ την ακολούθησαν και αρκετοί γονείς και κηδεμόνες .

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *