Συνάντηση του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλ.Πόλης Κέρκυρας με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας

Συνάντηση με τον Αστυνομικό Διευθυντή Κέρκυρας κ.Σπύρο Σκολαρίκη, κατόπιν προσκλήσεως του και άμεσης ανταπόκρισης μας, πραγματοποίησε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εστίασης & Διασκέδασης Παλαιάς Πόλης Κέρκυρας. Στην συνάντηση παρευρέθηκαν και εκπρόσωποι της Ένωσης Εστίασης Κέρκυρας.

Η συζήτηση επιστράφηκε κυρίως γύρω από τις ιδιαιτερότητες της παλαιάς πόλης της Κέρκυρας, τη διαχείριση των ελέγχων των διαφορετικών τμημάτων του νησιού και τις ανησυχίες των μελών του σωματείου μας. Εκφράσαμε την εκτίμηση μας για τον ζωτικό ρόλο της Αστυνομίας της Κέρκυρας στη διατήρηση της τάξης και της ασφάλειας στην πόλη μας και αναγνωρίζουμε την προκλητική και συχνά επικίνδυνη φύση της αστυνομικής εργασίας. Κατανοούμε απολύτως και τα προβλήματα υποστελέχωσης της Αρχής, τις απαιτήσεις και τις πιέσεις που υπάρχουν, και δηλώσαμε την διαθεσιμότητα μας, προκειμένου να συνεργαστούμε μαζί με τις αρχές για να αντιμετωπίσουμε αυτά τα ζητήματα και να διευκολύνουμε το έργο της αστυνόμευσης, ώστε να επιτελείται ταχύτερα και να απελευθερώνεται χρόνος προς περαιτέρω επιχειρησιακή δράση.

Και οι δύο πλευρές ανταλλάξαμε ενδιαφέρουσες απόψεις και συμφωνήσαμε να συνεχίσουμε τις επαφές προς αναζήτηση κοινών λύσεων, πάνω στα προβλήματα οργάνωσης και λειτουργίας των επιχειρήσεων της Παλαιάς Πόλης, ενώ επιφυλαχθήκαμε προς περαιτέρω ενημέρωση και παρακολούθηση των θεμάτων που προκύπτουν.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *