Κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Σωματείου Εστίασης Παλ.Πόλης Κέρκυρας με τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας & την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας

Με μεγάλη χαρά κόψαμε εχθές στο Corfu Palace την πρωτοχρονιάτικη πίτα μας, μαζί με τον Εμπορικό Σύλλογο Κέρκυρας και την Ένωση Εστίασης Κέρκυρας, τους οποίους Συλλόγους ευχαριστούμε για την συνεργασία, την δράση τους και την κοινή μας αυτή πρωτοβουλία.


Πραγματικά μια εξαιρετική βραδιά και μια θαυμάσια ευκαιρία να συναντηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και να συζητήσουμε για το μέλλον του κλάδου της εστίασης στην Κέρκυρα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους οι επαγγελματίες – μέλη των συλλόγων μας, καθώς και εκπρόσωποι της πολιτικής ηγεσίας και της αυτοδιοίκησης.

Αντιμετωπίζουμε αυτή την περίοδο μια ριζική αλλαγή του υποδείγματος διασκέδασης και εστίασης που υπάρχει, και είναι λάθος να μην είμαστε εμείς αυτοί, που θα ορίσουμε την τύχη ενός τόσο ζωογόνου τομέα για τη χώρα μας.

Είμαστε εδώ για να καταθέσουμε προτάσεις, να συνεργαστούμε, να συνεισφέρουμε και να αναζητήσουμε τις καλύτερες λύσεις για τα θέματα που ανακύπτον, αλλά και για να σχεδιάσουμε το μέλλον του κλάδου μαζί, με τελικό στόχο να στηρίξουμε την ανάπτυξη της Κέρκυρας μας, και να βελτιώσουμε το βιοτικό επίπεδο των κατοίκων της.

Σας ευχαριστούμε όλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους, και καλή επιχειρηματική χρονιά να έχουμε με υγεία.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *