Ένωση Συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων: Στηρίζουμε την απεργία των εκπαιδευτικών

Αγαπητοί δάσκαλοι και καθηγητές των παιδιών μας,

Είστε αυτοί που αναλαμβάνετε τη σωματική, ψυχική και πνευματική ανάπτυξη των παιδιών μας από το πρωί έως το απόγευμα καθημερινά.
Είστε εσείς που στην πλειοψηφία σας έχετε αφήσει πίσω σπίτι, σύζυγο, παιδιά για να μεταφερθείτε στην άλλη άκρη της Ελλάδος για να εργαστείτε και να διδάξετε τα παιδιά μας.
Είστε εσείς που τους ανοίγετε το δρόμο για τη γνώση.
Είστε εσείς που κατά καιρούς έχετε κάνει οποιαδήποτε υπερωριακή εργασία προκειμένου να καλύψετε τα έξοδα ενός μεταπτυχιακού και διδακτορικού καθώς το Υπουργείο Παιδείας έκρινε ότι οι γνώσεις σας από το Πανεπιστήμιο δεν είναι αρκετές κουρελιάζοντας έτσι το πτυχίο σας και το ρόλο του πανεπιστημίου γενικότερα.
Εσάς θέλησε να “αξιολογήσει” η κυβέρνηση τη στιγμή που εκείνη θα έπρεπε να αξιολογηθεί για τις τεράστιες ελλείψεις σε δασκάλους, αφήνοντας σχολεία χωρίς εκπαιδευτικό προσωπικό, αδιαφορώντας για τη σωματική ακεραιότητα των παιδιών μας όταν τα σχολεία μας είναι γερασμένα και επικίνδυνα, όταν ο σχολικός εξοπλισμός (διαδραστικοί πίνακες) μόνο γελοίος φαντάζει τη στιγμή που σε πολλά σχολεία δεν υπάρχει θέρμανση ή στάζει υγρασία ο τοίχος.
Είστε πραγματικά άξιοι που κάνετε μάθημα σε 24αρια, 25αρια μέχρι και 28ρια τμήματα!!!
Με την αξιολόγηση σχολικής μονάδας και την ατομική αξιολόγησή σας θέλουν να κατηγοριοποιήσουν τα σχολεία σε «καλά» και «κακά. Ένα «κακό» σχολείο θα έχει και λιγότερη χρηματοδότηση άρα οι γονείς θα κληθούν να βάλουν πιο βαθιά το χέρι στην τσέπη.

Στη συνείδησή μας έχετε αξιολογηθεί προ πολλού και παίρνετε άριστα!
Συνεχίστε το έργο σας!

ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΑΣ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΠΑΙΔΕΙΑΣ.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *