Γιώργος Καλούδης: Μέθοδοι Ρασπούτιν στο Δήμο κεντρικής Κέρκυρας

Η Δήμαρχος κ. Υδραίου μας καλεί σε συνεδρίαση οικονομικής επιτροπής και της ΕΠΖ ενώ έχουμε παραιτηθεί. Επιπρόσθετα δημοσιοποιούν στα ΜΜΕ τις προσκλήσεις και μας εμφανίζουν ως μέλη των επιτροπών αυτών για να μας εμφανίζουν ως ανακόλουθους. Και ενώ χθες Παρασκευή 16-12-2022 ο εξ ημών Γραμματέας του Συμβουλίου Τηλέμαχος Μιλτιάδης Βασιλάκης ζητούσε τον αρ. πρωτ κατάθεσης της παραίτησής μας και δεν μας τον έδιναν. Πρόκειται για μεθόδους Ρασπούτιν.
Υπενθυμίζουμε στον Κερκυραικό Λαό ότι παραιτηθήκαμε διότι μετά από τις 2-12-2022 που δημοσιεύθηκε η απόφαση της Ολομέλειας του Συμβουλίου της Επικρατείας είναι παράνομη η συγκρότησή αυτών και παράνομες όλες οι αποφάσεις που ελήφθησαν και θα ληφθούν μέχρι την ανασυγκρότησή τους.
Κέρκυρα 17-12- 2022

Γιώργος Καλούδης-Επικεφαλής της 3ης σε δύναμη Παράταξης, Δικηγόρος, παραιτηθείς από τακτικό μέλος της Οικονομικής Επιτροπής-.
Σπύρος Βλάχος, Δικηγόρος,Δημοτικός Σύμβουλος, παραιτηθείς από αναπληρωματικό μέλος Οικονομικής Επιτροπής.
Τηλέμαχος Βασιλάκης Τοπογράφος Μηχανικός, Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου, παραιτηθείς από τακτικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής,
Αγγελική -Άντζυ Καρδακάρη, δημοτική σύμβουλος – επαγγελματίας παραιτηθείσα από αναπληρωματικό μέλος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *