Τα βήματα για το βιοτεχνικό πάρκο της Κέρκυρας

• H Εταιρία Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας ΑΕ (ΕΑΝΕΠ ΚΕΡΚΥΡΑΣ Α.Ε), η οποία έχει τη νομική μορφή ανώνυμης εταιρίας, σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν. 2190/1920 (Α’ 37), όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, ιδρύθηκε το 2017 και στη μετοχική της σύνθεση συμμετέχουν το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης Ιονίων Νήσων, το Επιμελητήριο Κέρκυρας, η Ιόνιος Ομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και η Ομοσπονδία Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Κέρκυρας.
• Η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας του Υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων έχει εκδώσει Πρόσκληση για την υποβολή προτάσεων για το πρόγραμμα κρατικής ενίσχυσης «ΝΕΑ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΑ ΠΑΡΚΑ» στο πλαίσιο του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας, Άξονας 4.6: Εκσυγχρονισμός και βελτίωση της ανθεκτικότητας κύριων κλάδων οικονομίας της χώρας, για την οποία η Εταιρεία έχει ξεκινήσει την προετοιμασία σύνταξης φακέλου υποβολής πρότασης. Ημερομηνία έναρξης υποβολής των προτάσεων ορίστηκε, κατόπιν παράτασης, η 16η Δεκεμβρίου 2022 και ημερομηνία λήξης της υποβολής των προτάσεων ορίστηκε η 16η Φεβρουαρίου 2023.
• Υπενθυμίζουμε, επίσης, ότι στις 14-11-2022 η ΕΑΝΕΠ Κέρκυρας δημοσίευσε στις ιστοσελίδες των Μετόχων της, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης καθώς και στην ιστοσελίδα της ΠΙΝ δυο προσκλήσεις. Η πρώτη, με καταληκτική ημερομηνία την 23η Νοεμβρίου 2022 και ώρα 23:59, αφορά στην υποβολή προσφορών για την επικαιροποίηση της αρχικής μελέτης με τίτλο «Τεχνικοοικονομική Μελέτη Βιωσιμότητας & Σύστασης: Εταιρίας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας ΑΕ» και περιλαμβάνει τα εξής:
• Επικαιροποίηση, αξιολόγηση και εκτίμηση της Αρχικής Τεχνικοοικονομικής Μελέτης Βιωσιμότητας & Σύστασης: Εταιρίας Ανάπτυξης Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας ΑΕ».
• Υποστήριξη μέσω παροχής συμβουλών και σύνταξης των απαιτούμενων αναφορών για το σχεδιασμό και την υλοποίηση του Επιχειρηματικού Πάρκου Κέρκυρας.
Προκαταρκτική μελέτη καταλληλότητας των υποψηφίων προς υλοποίηση του έργου «Επιχειρηματικό Πάρκο Κέρκυρας» γηπέδων-ακινήτων

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *