Οι «νιόπαντροι» της ανίερης συμμαχίας ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ζητούν να μην γίνουν από τη μελέτη της Αγροτικής Οδοποιίας τρεις δρόμοι.

Οι «νιόπαντροι» της ανίερης συμμαχίας ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΣΠΥΡΟΣ-ΒΑΡΕΛΗΣ ΣΠΥΡΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΠΟΥΛΙΑΣΗΣ ζητούν να μην γίνουν από τη μελέτη της Αγροτικής Οδοποιίας: 1. Τρεις δρόμοι, στη Δημ. Ενότητα Κασσωπαίων

2. Ο δρόμος Δάφνη- Άγιος Γεώργιος, 3. Ο δρόμος Χωρεπισκόπων-Βαλανειού,

Αγαπητοί μας πρόεδροι, συνδημότισσες και συνδημότες,

Ειλικρινά εκπλαγήκαμε χθες Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2022, αφού περιμέναμε στην τακτική συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, αφενός να είναι ολομέλεια με τα εξόχως σημαντικά θέματα της ημερήσιας διάταξης (οι εξελίξεις στο Σπίτι του Οργανισμού ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, έναρξη λειτουργίας υπηρεσίας Ύδρευσης στο Δήμο μας, αναμόρφωση προϋπολογισμού για τη μεταφορά απορριμμάτων, αγροτική οδοποιία, θέματα απόρων συνδημοτών μας, θέματα εργαζομένων, κ.α) αφετέρου «οι νιόπαντροι» του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας να μας μοιράσουν μπομπονιέρες.

Αν αυτών… δεν ήρθαν. Φρόντισαν όμως με κροκοδείλια δάκρυα – βιαστικά και αψυχολόγητα όπως είναι όλες οι κινήσεις τους-,και έριξαν τη συνήθη λάσπη στον ανεμιστήρα , αφού οι ανίεροι δεσμοί που τους ενώνουν είναι πιο ισχυροί από την πρόοδο , την ανάπτυξη, τα έργα στο Δήμο Βόρειας Κέρκυρας και στην κοινωνία του .

Τους ενώνει ο Ερημίτης με επικεφαλής το Σπύρο Βάρελη μέλος της κεντρικής επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ.

Τους ενώνει η Δόμνα Μιχαηλίδου και ο Σπύρος Ασπιώτης για την τύχη των παιδιών του ΧΑΜΟΓΕΛΟΥ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ στους Μαγουλάδες.

Τους ενώνει η καταστροφική τακτική αναβολών επι αναβολών και μηδενισμού των πάντων.

Τους ενώνει η πεισματική άρνηση ακόμα και δωρεών στο Δήμο ( αυτοκίνητο 4Χ4 , σπιτάκι ανακύκλωσης ).

Τους ενώνει ο κηρυγμένος ανελέητος πόλεμος για το Φιλόδημο. Η απάντηση ήρθε «εξ υπουργείου» με το μηχανολογικό στόλο του Δήμου να αποκτά συνεχώς υπερσύγχρονα οχήματα.

Τους ενώνει η άρνηση για το κλειστό γυμναστήριο. Και για αυτό έχουν πάρει την απάντηση τους.

Είναι ταγμένοι και ορκισμένοι στη χάραξη καταστροφικής πολιτικής για το Δήμο Βόρειας Κέρκυρας.

Επεδίωκαν σε παλιότερη συνεδρίαση και εμμένουν και τώρα στο να αφαιρεθούν ( για να μη γίνουν) από τη μελέτη της Αγροτικής Οδοποιίας τα παρακάτω έργα με τις εξής αφελείς δικαιολογίες…

1. Οι τρεις δρόμοι, που βρίσκονται στη Δημ. Ενότητα Κασσωπαίων ότι δήθεν είναι δασικοί.

2. Ο δρόμος Δάφνη- Άγιος Γεώργιος, ότι τάχα είναι κύριος Δημοτικός .και οτι

3. ο δρόμος Χωρεπισκόπων, του Βαλανειού, γιατί ..άκουσον …άκουσον είναι απαλλοτριωμένος και δεν ανήκει στους κατοίκους των Χωρεπισκόπων, του Βαλανειού είτε του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας.

Δε μπορούν μάλλον να «χωνέψουν» το γεγονός ότι ο Δήμος Βόρειας Κέρκυρας εξασφάλισε πρωτοποριακά τη σημαντική χρηματοδότηση των 3.000,000,00 € για έργα αγροτικής οδοποιίας, ξεπέρασε την πολύπλοκη και απαιτητική γραφειοκρατία του ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ, ενέταξε έργα και δημοπρατεί.

Αγαπητοί ,

Στο φαινόμενο της νοσηρής, αρρωστημένης αντιπολίτευσης που το μόνο που επιδιώκει είναι να συκοφαντεί και να παρεμποδίζει με οποιονδήποτε τρόπο το έργο της δημοτικής αρχής ,απαντάμε ότι δεν κάνουμε καμιά έκπτωση στην ανάπτυξη του τόπου μας και στη βελτίωση της καθημερινότητας των συνδημοτών μας.

Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας, αντιστέκεται σθεναρά σε ο,τι δημιουργεί πισωγύρισμα στην ανάπτυξη του τόπου, συνεχίζει δυνατά το έργο της τόσο για την επίλυση των προβλημάτων του Δήμου όσο και για την αναπτυξιακή του πορεία παρά τις αντίξοες συνθήκες και τον ανελέητο πόλεμο που δέχεται από την ανίερη συμμαχία, που στο όνομα της απλής αναλογικής επιζητά διακαώς απλά να εμποδίζει το έργο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *