Συγχαρητήρια της Δημοτικής Αρχής Βόρειας Κέρκυρας στους Αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας»

Ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας κ. Γεώργιος Μαχειμάρης και σύσσωμη η Δημοτική Αρχή εκφράζουν τα θερμά τους συγχαρητήρια στους αθλητές του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας» που συμμετείχαν και διακρίθηκαν στα ανοικτά περιφερειακά πρωταθλήματα, ανδρών/νέων ανδρών και γυναικών/νέων γυναικών που διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο άρσης βαρών «Γ. Οικονόμου» στα Γιάννενα το Σάββατο 24 Σεπτέμβρη 2022 με σκοπό την πρόκριση στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα 2022.

Πιο συγκεκριμένα, αξίζουν συγχαρητήρια στους κ.κ.: Νικηφόρο Γαρνέλη, Άγγελο Κουλούρη, Γεράσιμο Φαναριώτη, Ματίνα Γαρνέλη και Στεφανία Ασημοπούλου που συνολικά κατέκτησαν οκτώ μετάλλια, πέντε χρυσά και τρία αργυρά αλλά και στον πρόεδρο και προπονητή του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας», κ. Ηρακλή Ροδίτη, έναν από τους καλύτερους προπονητές στην Κέρκυρα που με τις γνώσεις και την εμπειρία του οδήγησε τους αθλητές του στην κορυφή. Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας συγχαίρει, επίσης, τη διοίκηση του Αθλητικού Συλλόγου «Αλκίνοος Κέρκυρας», τους γονείς και κηδεμόνες των αθλητών για την στήριξη που προσφέρουν δίνοντας τον δικό τους αγώνα δίπλα στους αθλητές μας.
Οι επιτυχίες του «Αλκίνοου Κέρκυρας» αποτελούν έμπρακτη απόδειξη της σημαντικής προσπάθειας που γίνεται διαχρονικά στον Σύλλογο αλλά και του αθλητικού πνεύματος, της αγωνιστικότητας και του ψυχικού σθένους των αθλητών, οι οποίοι με τις εξαιρετικές επιδόσεις που σημείωσαν, προάγουν και διδάσκουν το αθλητικό ιδεώδες και το «ευ αγωνίζεσθαι» αποτελώντας έμπνευση για όλους μας και ιδιαίτερα για την νέα γενιά.
Η Δημοτική Αρχή Βόρειας Κέρκυρας εύχεται καλή επιτυχία στους αθλητές στους επόμενους αγώνες και σε κάθε μελλοντική τους συμμετοχή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *