Παγκόσμια Διάκριση για τη Corfu Robotiki: Παιδιά Σε Πρώτη Πεντάδα Παγκοσμίου Επιπέδου!

Παγκόσμια Διάκριση για τη Corfu Robotiki: Παιδιά Σε Πρώτη Πεντάδα Παγκοσμίου Επιπέδου!

Μετά από τέσσερις ημέρες γεμάτες αδρεναλίνη (26 -29 Απριλίου), μάχες, τεχνικούς ελέγχους, πυρετούς, αδιαθεσίες και διάφορα ευτράπελα η Corfu Robotiki με τις τέσσερις ομάδες της (ηλικίες 10-16) αντιμετώπισαν περίπου 3500 άτομα από 36 χώρες παγκοσμίου επιπέδου. Με ηθικό, δύναμη και αμείλικτη συνεργασία, τα παιδιά ξεπέρασαν τη σωματική κούραση και την έλλειψη ύπνου, επιδεικνύοντας υπομονή και επιμονή.

Αν και αντιμετώπισαν τους καλύτερους του κόσμου ειδικά Ρουμανία, Αίγυπτο και Κίνα  τα παιδιά διακρίθηκαν σε πολλά αγωνίσματα, ειδικά όμως σε δύο κατηγορίες κατάφεραν να βρεθούν στην πρώτη πεντάδα παγκοσμίου επιπέδου, κάνοντας την ΚΕΡΚΥΡΑ και την ΕΛΛΑΔΑ περήφανη.

Θέλουμε να εκφράσουμε τις ειλικρινείς μας ευχαριστίες πρώτα και κύρια προς τους χορηγούς μας, τους γονείς των παιδιών για την αμέριστη υποστήριξή τους κατά τη διάρκεια αυτών των ημερών και τους εκπαιδευτές μας για την ακατάπαυστη βοήθεια που προσέφεραν σε όλη τη διαδικασία.

Τέλος, ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που, παρά τη νεανική τους ηλικία, ήρθαν αντιμέτωπα με την πρόκληση και ανταποκρίθηκαν με άψογο τρόπο, αποδεικνύοντας το εξαιρετικό επίπεδο της προετοιμασίας και την άριστη συνεργασία των ομάδων μας, τον ανεξάντλητο τους ενθουσιασμό και τη δέσμευσή τους προς την τεχνολογία και την καινοτομία

Άθλημα Ομάδα Παγκόσμια κατάταξη
Mountain bike CorfuRobot2 5
CNA 6
Rally CNA 10
CorfuRobot1 12
Drone CorfuRobot2 5
GGS 11
Shooting CorfuRobot1 15
GGS 16

 

Με εκτίμηση,

η ομάδα της Corfu Robotiki  Τηλ:26610 40862 – 6987071655

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *