Τέμπη: Ικανοποίηση Κασσελακη για την απόφαση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής

“Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης που ενημερώθηκε για τις τελευταίες εξελίξεις που συνδέονται με το έγκλημα στα Τέμπη εξέφρασε στους συνεργάτες του την ικανοποίησή του και την ανακούφισή του για την σημερινή ομόφωνη απόφαση της ευρωπαϊκής επιτροπής PETI” αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ διευκρινιζοντας ότι “σύμφωνα με την εν λόγω απόφαση η αναφορά για το έγκλημα των Τεμπών θα απασχολήσει και τις αρμόδιες επιτροπές του ευρωκοινοβουλιου, την TRAN και την LIBE”.

Βάσει της ίδιας ανακοίνωσης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ είπε στους συνεργάτες του πως “οι συγγενείς των θυμάτων ζητούν δικαίωση και θα τη βρουν, δυστυχώς όμως μακριά από τη χώρα τους”.

Κομματικές πηγές ανέφεραν παράλληλα ότι:

Η ταχύτητα με την οποία η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη δοκίμασε να συγκαλύψει ένα έγκλημα δημιούργησε την αίσθηση στους ίδιους ότι θα τα καταφέρουν.

Ξέχασαν ότι το ψέμα έχει ταχύτητα, αλλά η αλήθεια αντοχή. Τώρα ήρθε η ώρα της αλήθειας και για αυτούς που εγκλημάτησαν και για αυτούς που δοκίμασαν να τους καλύψουν. Το να γνωρίζεις την αλήθεια είναι εύκολο, το να την ακολουθήσεις δύσκολο. Τώρα αρχίζουν τα δύσκολα για εσάς κύριε Μητσοτάκη…

ΠΗΓΗ:aftodioikisi.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *