Ερωτήσεις των εκλεγμένων της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας

Οι ερωτήσεις των εκλεγμένων Δημοτικών Συμβούλων καιπροέδρων Κοινοτήτων με το ψηφοδέλτιο της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» στον δήμο Βόρειας Κέρκυρας για την ειδική συνεδρίαση με θέμα τη λογοδοσία της δημοτικής αρχής.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΚΩΣΤΑ ΡΟΥΣΣΙΝΟΥ
Ύστερα από σχετική εισήγηση της «ΛΑΪΚΗΣ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗΣ» το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας τον Νοέμβριο του 2020 είχε αποφασίσει την παροχή σε όλους τους μαθητές όλων των βαθμίδων δωρεάν σχολικού μαθητικού γεύματος (δεκατιανό). Από τότε έχουν περάσει 3,5 χρόνια και η απόφαση δεν έχει υλοποιηθεί. Ερωτάται η δημοτική αρχή πότε θα υλοποιήσει την απόφαση του Δ.Σ. για την παροχή του σχολικού γεύματος.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΕΛΕΝΗΣ ΞΑΝΘΟΥ
Στο Λύκειο Αγρού υπάρχει σοβαρή βλάβη στις τουαλέτες των καθηγητών. Τους τελευταίους 2 μήνες δεν λειτουργούν και τα λύματα φτάνουν σε διάφορους χώρους του σχολείου. Οι εκπαιδευτικοί υποχρεώνονται να χρησιμοποιούν τις τουαλέτες των μαθητών. Οι υπεύθυνοι της δημοτικής αρχής έχουν ενημερωθεί από την πρώτη στιγμή αλλά δεν έχουν κάνει τίποτα. Ερωτάται η δημοτική αρχή πότε θα αποκαταστήσει τη λειτουργία των τουαλετών στο Λύκειο Αγρού.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΑΓΙΟΥ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΑΛΕΚΟΥ ΠΑΓΙΑΤΑΚΗ
Η κατάσταση της αγροτικής οδοποιίας στην Τ.Κ. Αγίου Αθανασίου είναι σε τραγική κατάσταση. Η ζωή των ανθρώπων του χωριού μας όμως εξαρτάται σε πολύ μεγάλο βαθμό από το αγροτικό εισόδημα. Ερωτάται η δημοτική αρχή τι θα κάνει για τους αγροτικούς δρόμους στην κοινότητα Αγίου Αθανασίου.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑΣ ΒΑΛΑΝΕΙΟΥ ΔΙΑΜΑΝΤΙΝΑΣ ΒΑΣΙΛΑΚΗ
Βρισκόμαστε στον 3ομήνα από την ανάληψη των καθηκόντων μας και δεν έχουμε ενημέρωση από τον Δήμο για το πως θα βελτιωθεί η τραγική κατάσταση των αγροτικώνκαι δημοτικώνδρόμων. Συγκεκριμένα, στην Τ.Κ. Βαλανειού είναι απροσπέλαστοι σχεδόν το 80% των αγροτικών δρόμων με αποτέλεσμα να μην υπάρχουν προσβάσεις στα κτήματα και αντιπυρικές ζώνες. Επίσης, οι δημοτικοί δρόμοι Ρεκίνι-Βαλανειό (στο κομμάτι Λαγγάδι Άγιος Αρσένιος) και Αγίου Νικολάου προς δεξαμενή είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Οι δρόμοι αυτοί πρέπει να εξυπηρετούν και όχι να δυσχεραίνουν την ζωή των κατοίκων.Ερωτάται η δημοτική αρχή πώς θα ενεργήσει ώστε να λυθούν τα προβλήματα αυτά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *