Ευχαριστήριο του Κυνηγετικού Συλλόγου Κέρκυρας στο Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας Γιώργο Μαχειμάρη

Αρχικά θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουνε για την εκπροσώπηση του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας στην ημερίδα – κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας μας στις 3/3/2024, με δύο από τους στενότερους συνεργάτες σας κ. Σπυριδούλα Κόκκαλη και κ. Θεοφάνη Σκέμπρη.

Και στα δύο θέματα που συζητήθηκαν στην εν λόγω ημερίδα (1ο θέμα Νομοσχέδιο Άργος – αδέσποτα σκυλιά και στο 2ο θέμα άρση απαγόρευσης κυνηγίου στον ορεινό όγκο Παντοκράτωρα), οι τοποθετήσεις τους κάλυψαν απόλυτα, τόσο τους προβληματισμούς, όσο και τις προσδοκίες του κυνηγετικού κόσμου της Κέρκυρας.

Κοινή ήταν η διαπίστωση πως ο δρόμος της διεκδίκησης και του αγώνα τόσο για την προστασία του περιβάλλοντος, όσο και για την παρουσία των μελών μας  στο φυσικό περιβάλλον της Βόρειας Κερκύρας, θα μας βρει συμμάχους σε κοινούς αγώνες.

Ο Ορεινός ‘Ογκος Παντοκράτωρα, αλλά και γενικότερα η περιοχή της Βόρειας Κερκύρας θα πρέπει να μείνει μακριά από τις όποιες παρεμβάσεις  <ανάπτυξης> όπως π.χ. Α.Π.Ε.

Προσδοκούμε στην περαιτέρω συνεργασία μαζί σας, επισημαίνοντας ότι μόνο εσείς, με τον σχεδιασμό σας μπορείτε να αναβαθμίσετε , αλλά  και να προστατέψετε το  βουνό με συγκεκριμένες κινήσεις, όπως π.χ. την δημιουργία λιμνοδεξαμενής που είχατε προ πολλών ετών σχεδιάσει ως Νομάρχης Κερκύρας και προσδοκούμε στην υλοποίηση της.

Με εκτίμηση, στην  διάθεση σας,

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *