Ο Περιφερειάρχης Ι.Ν. στην κοινή κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Σωματείου Γαρούνα και του Αθλητικού Σωματείου Βολίδα

Το Σάββατο 27 Ιανουαρίου ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Γιάννης Τρεπεκλής παρευρέθηκε στην κοινή κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Σωματείου Γαρούνα και του Αθλητικού Σωματείου Βολίδα, παρουσία του Τοπικού Συμβουλίου.

Ο Περιφερειάρχης Ι.Ν τους ευχαρίστησε για την ευγενική τους πρόσκληση και ευχήθηκε να έχουν επιτυχίες στην αποστολή τους, ενώ τους διαβεβαίωσε ότι η Περιφέρεια Ιονίων Νήσων θα βρίσκεται στη διάθεση τους, πρόθυμη πάντα για συνεργασίες, αφού ο αθλητισμός και ο πολιτισμός βρίσκονται στις προτεραιότητες της νέας Περιφερειακής αρχής.

Ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων ευχήθηκε στον Πρόεδρο και τα μέλη του Τοπική Συμβουλίου, να έχουν δύναμη και επιτυχίες στο έργο τους επ΄ ωφελεία των συνδημοτών τους και τους διαβεβαίωσε ότι η πόρτα του Περιφερειάρχη και των συνεργατών θα είναι ανοιχτή για προβλήματα και θέματα που τους απασχολούν και ο θεσμός της δευτεροβάθμιας αυτοδιοίκησης μπορεί να φανεί χρήσιμος και να συμβάλει στην επίλυση τους. Εξήρε δε την στήριξη που παρέχουν οι γονείς στα παιδιά τους με την εκπαιδευτική κοινότητα και την στήριξη που παρέχουν σε πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις και ιδιαίτερα στην ομάδα της Βολίδας που έχει επιδείξει σημαντική προσφορά στα αθλητικά δρώμενα του νησιού μας.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *