Sky express: Απευθείας σύνδεση της Πρέβεζας με την Κέρκυρα

Η SKY express ανανεώνει και αυξάνει το στόλο της μεταβαίνοντας σε μία νέα εποχή για το στόλο των ATR με την προσθήκη τεσσάρων ολοκαίνουργιων αεροσκαφών ATR 72-600.

Από τις 30/01/2024 τα νέα και τελευταίας τεχνολογίας ATR 72-600 της SKY expressθα πετούν στον ουρανό της Κέρκυρας, διασυνδέοντας το νησί με τρόπο σύγχρονο και βιώσιμο, καθώς οι εκπομπές CO2 του συγκεκριμένου τύπου αεροσκάφους είναι 45% λιγότερες συγκριτικά με τα regional jets.

Για τη SKY express παραμένει ύψιστη προτεραιότητα η ποιοτική διασύνδεση της Κέρκυρας μέσα από ένα σύγχρονο αεροπορικό προϊόν αντάξιο της ποιότητας του τόπου, που ανταποκρίνεται σε κάθε ξεχωριστή ανάγκη για μετακίνηση, προσφέρει ακόμα περισσότερες επιλογές στο επιβατικό κοινό και βρίσκεται σταθερά στην υπηρεσία της τοπικής κοινωνίας.

Η SKY express πετάει καθημερινά μεταξύ Αθήνας – Κέρκυρας έως και τρεις φορές την ημέρα. Ταυτόχρονα, συνδέει με απευθείας πτήση την Κέρκυρα με την Πρέβεζα με δύο εβδομαδιαίες συχνότητες κατά τη χειμερινή περίοδο και τρεις εβδομαδιαίες συχνότητες την περίοδο από Ιούνιο έως και Σεπτέμβριο. Επίσης, με τη SKY express οι ταξιδιώτες από την Κέρκυρα έχουν τη δυνατότητα να διασυνδεθούν μέσω της Αθήνας με το μεγαλύτερο δίκτυο προορισμών εσωτερικού, που απαριθμεί συνολικά 33 ελληνικά αεροδρόμια και έντεκα κορυφαίους προορισμούς του εξωτερικού, στους οποίους προστίθενται διαρκώς καινούργιοι, αναφέρονται στην ανακοίνωση της εταιρείας.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *