O Περιφερειάρχης Ι.Ν. Γιάννης Τρεπεκλής στην πίτα του Επιμελητηρίου Λευκάδας

Το Σάββατο 13 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε σε ξενοδοχείο της Λευκάδας η κοπή της πίτας του Επιμελητηρίου με την παρουσία σύσσωμου σχεδόν του πολιτικού κόσμου της Λευκάδας καθώς και πλήθους επιχειρηματιών.

Στην εκδήλωση παρέστη, μετά από πρόσκληση του Προέδρου του Επιμελητηρίου, ο Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ. Ιωάννης Τρεπεκλής, συνοδευόμενος από τον Αντιπεριφερειάρχη Λευκάδας κ. Αντώνιο Δουβίτσα καθώς και τον Θεματικό Aντιπεριφερειάρχη Bιομηχανίας, φυσικών πόρων, ενέργειας και τεχνικών επαγγελμάτων Ιονίων Νήσων, κ. Ευτύχιο Ζουριδάκη.

Στον χαιρετισμό που απηύθυνε ο κ. Περιφερειάρχης, τόνισε για την ανάπτυξη απαιτείται η ουσιαστική συνεργασία όλων των φορέων και πολιτικών δυνάμεων. Διαβεβαίωσε ακολούθως ότι το Κέντρο Πολιτικής Προστασίας θα παραμείνει στη Λευκάδα τονίζοντας πως ό,τι έχει σχεδιαστεί από προηγούμενα Δημοτικά και Περιφερειακά Συμβούλια, εμείς δεν πρόκειται να το τραυματίσουμε αλλά θα το στηρίξουμε. Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει παρελθόν, παρόν και μέλλον.” Ευχαρίστησε τους πολίτες για τη στήριξη στις εκλογές και δεσμεύτηκε ότι η πόρτα του Περιφερειάρχη καθώς και του χωρικού Αντιπερειάρχη Λευκάδας θα είναι πάντα ανοικτή καθώς και ότι για τον ίδιο όλα τα νησιά είναι ισότιμα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *