Ο Δημοτικός δρόμος «Σχολικό κέντρο ΑΗ ΛΙΑ-Σέι Γούτα-Σιδάρι» μπαίνει σε τροχιά υλοποίησης. Εγκαταστάθηκε ο ανάδοχος.

Επιβεβαιώνεται για άλλη μια φορά πως η Δημοτική αρχή Βόρειας Κέρκυρας με εμπειρία και αποτελεσματικότητα, δίνει λύσεις στα ζητήματα που χρονίζουν. Αυτό καταδεικνύει και η υπογραφή της σύμβασης «ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ δημoτικών οδών Μαγουλάδες–Βελονάδες-Σχολικό κέντρο ΑΗ ΛΙΑ» στην ΔΕ Εσπερίων Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, την Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2023 από τον Δήμαρχο Βόρειας Κέρκυρας κ. Γιώργο Μαχειμάρη με τον ανάδοχο κ. Μίαρη Μιχαήλ, παρουσία των κ.κ: Μηλιώτη Σπύρου προέδρου της κοινότητας Βελονάδων , Γουδέλη Κων/νου πρώην προέδρου Μαγουλάδων, Λούβρου Νικολάου προέδρου Καββαδάδων, Γουδέλη Νικολάου τοπικού συμβούλου Μαγουλάδων. Παρευρέθηκε επίσης ο πρώην Δήμαρχος Εσπερίων κ. Γιάννης Προβατάς.

Στη δήλωση που ακολούθησε, ο Δήμαρχος Βόρειας Κέρκυρας Γιώργος Μαχειμάρης, τόνισε πως «η υπογραφή της συγκεκριμένης σύμβασης με την προβλεπόμενη αναβάθμιση, συντήρηση και αποκατάσταση των δημοτικών οδών Μαγουλάδες –Βελονάδες- Σχολικό κέντρο ΑΗ ΛΙΑ» στη ΔΕ Εσπερίων είναι σημαντικό γεγονός για τον Δήμο Βόρειας Κέρκυρας .

Ο εκσυγχρονισμός, η ανάπτυξη, η βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών και η ασφάλεια του οδικού δικτύου του Δήμου Βόρειας Κέρκυρας, είναι υψηλά στις προτεραιότητές μας, γι΄αυτό και επενδύουμε προς αυτή την κατεύθυνση, στηρίζοντας ισόρροπα όλες τις περιοχές μας. Σημειώνεται πως ο συγκεκριμένος δρόμος είναι υψίστης σημασίας τόσο για την σχολική και γονεακή κοινότητα όσο και την ευρύτερη περιοχή».

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *