Ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αρμενιάκος κατέθεσε μήνυση σε βάρος του Προέδρου του Τ.Σ του Αγίου Ματθαίου για συκοφαντικό δημοσίευμα

Σε συνέχεια του από 03/2/2023 δημοσιεύματος Αρ. φύλλου 118, στην εφημερίδα «Αγιομαθήτικα» του Προέδρου Τοπικού Συμβουλίου Αγ. Ματθαίου, κ. Αχιλλέα Ανδριώτη σχετικά με το κοινοτικό κτήριο και την χρηματοδότηση αυτού ύψους 100.000 ευρώ, θα ήθελα να επισημάνω τα κάτωθι.
Από πλευράς μου έχω παρακολουθήσει με ιδιαίτερο ενδιαφέρον το εν λόγω έργο και έχω στηρίξει τις παρακάτω ενέργειες :
1. Μελέτη έργου με Τεχνικές Υπηρεσίες ΠΙΝ
2. Στήριξη και ψήφιση έργου στο Περιφερειακό Συμβούλιο και στην Οικονομική Επιτροπή
3. Παρακολούθηση ενεργειών για Δημοπράτηση και Συμβασιοποίηση έργου
4. Συμμετοχή στην επιτροπή παρακολούθησης έργου.

Βάση του δημοσιεύματος του κ.Ανδριώτη , με καθιστά υπεύθυνο για την παύση εργασιών του παραπάνω έργου, για το οποίο είχαν ξεκινήσει οι εργασίες, όπως ο ίδιος ισχυρίζεται στο δημοσίευμα του, με πρωτοβουλία του κ. Ζορμπά, Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Κέρκυρας , χωρίς να έχει υπογραφεί η σύμβαση με τον εργολάβο.
Στην συνέχεια, σε επερώτηση που έγινε στο Περιφερειακό Συμβούλιο στις 19 Μαρτίου 2023, από τον συνδυασμό ΑΝΑΣΑ σχετικά με το παραπάνω έργο ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε Κέρκυρας, κ. Κων/νος Ζορμπάς, απάντησε ότι ουδέποτε έστειλε τον εργολάβο με δική του ευθύνη για να ξεκινήσει το έργο. Επίσης το κτίριο βάση τεχνικής έκθεσης στατικής επάρκειας, χρήζει σοβαρές επεμβάσεις στο φέροντα οργανισμό.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του κ. Ανδριώτη θεωρούμαι υπεύθυνος για την παύση των εργασιών στο εν λόγω έργο, ένα ψευδές γεγονός που βλάπτει την υπόληψη μου. Με εξώδικη δήλωση μου κάλεσα τον κ. Ανδριώτη να ανακαλέσει εκουσίως τα όσα ψευδή και συκοφαντικά ανέφερε για το πρόσωπο μου. Στην ως άνω πρόσκληση μου δεν ανταποκρίθηκε αναγκάζοντας με, σήμερα Τρίτη 21 Μαρτίου 2023 να καταθέσω μήνυση εναντίον του, για τον δημόσιο διασυρμό που υπέστη και για συκοφαντική δυσφήμιση, σχετικά με το δημοσίευμα του, για ένα έργο που αφορά την περιοχή μου και για το οποίο κατέβαλα κάθε δυνατή προσπάθεια για να προχωρήσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *