ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ: “Περιοδεία Γιάννη Τρεπεκλή σε Κεφαλονιά και Ιθάκη”

Μέσα σε κλίμα μεγάλης απήχησης και έντονου ενθουσιασμού πραγματοποιήθηκε η περιοδεία του υπ. Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων με τον συνδυασμό ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ Γιάννη Τρεπεκλή και των υπ. Περιφερειακών συμβούλων  του στην Κεφαλονιά και την Ιθάκη το διάστημα 11-14/09/2023.

Αρχικά, ο επικεφαλής Γιάννης Τρεπεκλής με τους συμβούλους του επισκέφθηκαν την πρωτεύουσα της Κεφαλονιάς, το Αργοστόλι, όπου και πραγματοποίησαν επισκέψεις στις Δημόσιες Υπηρεσίες, στην κεντρική Αγορά, στο Λιθόστρωτο και στη Βιομηχανική Περιοχή (ΒΙΠΕ) καθώς και συναντήσεις με φορείς του νησιού.

Παρουσία πλήθους κόσμου και με αίσθημα αισιοδοξίας πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στο Ληξούρι μετά την περιοδεία στα καταστήματα της πόλης και την αγορά. Παραμονή της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού ο επικεφαλής του συνδυασμού Γιάννης Τρεπεκλής συνοδεία των συμβούλων του επισκέφθηκαν την Ιερά Μονή Εσταυρωμένου Κηπουραίων Ληξουρίου.

Μετά την περιοδεία στο τουριστικό χωριό της Σκάλας, πραγματοποιήθηκε ομιλία – συζήτηση στο πολιτιστικό κέντρο Πόρου όπου και τονίστηκε η αξία του στρατηγικού σχεδιασμού που οφείλει να έχει μία περιφερειακή αρχή ώστε να παράγει έργο. Στα ερωτήματα που έθεσαν οι παρευρισκόμενοι ο επικεφαλής Γιάννης Τρεπεκλής, ως γνώστης των προβλημάτων, έδωσε μεστές απαντήσεις – προτάσεις για την αντιμετώπισή τους κερδίζοντας την εμπιστοσύνη ότι θα γίνουν πράξη.

Ακολούθως, πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στη Σάμη με πρώτο σταθμό το Κέντρο Υγείας και το Δημαρχείο όπου ο επικεφαλής Γιάννης Τρεπεκλής παρουσία όλων των συμβούλων του συζήτησε με τον Δήμαρχο Σάμης τα προβλήματα της περιοχής και την πορεία αποκατάστασης των ζημιών μετά τον κυκλώνα ΙΑΝΟ. Επιτόπια αυτοψία σε πληγείσες περιοχές όπως η Αγία Ευφημία έδωσε την ευκαιρία στους πολίτες να δουν το ουσιαστικό ενδιαφέρον του επικεφαλής για τα προβλήματά τους.

Ιδιαίτερη βαρύτητα δόθηκε στην επίσκεψη στην Ιθάκη με περιοδεία στο Βαθύ αλλά και σε άλλα χωριά (Σταυρός, Φρίκες, Κιόνι), συνάντηση με τον Δήμαρχο και τον Έπαρχο καθώς και με φορείς του νησιού.

Τέλος, το γενικό συμπέρασμα της περιοδείας, όπως εκφράστηκε διαμέσου πλήθους πολιτών, είναι πως η Κεφαλονιά και η Ιθάκη θα επικροτήσουν το δόγμα της αλλαγής και της ανανέωσης αγκαλιάζοντας τον ανεξάρτητο συνδυασμό ΙΟΝΙΑ ΕΠΟΧΗ με επικεφαλής τον Γιάννη Τρεπεκλή.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *