Τάσος Μπούας: ‘’ Μαζί με τη Μερόπη Υδραίου. Η Κέρκυρα δεν γυρίζει πίσω.’’

Ένας ακόμα ενεργός πολίτης με αξιοσημείωτη και έντονη κοινωνική δραστηριότητα, ο Τάσος Μπούας, θα είναι υποψήφιος με τη Μερόπη Υδραίου στις εκλογές της 8ης Οκτωβρίου.
Ο Τάσος, με αξιόλογο έργο στον Πολιτιστικό και Μορφωτικό Σύλλογο Άφρας, ειδικός γραμματέας του σωματείου για τα δικαιώματα των παιδιών, είναι πτυχιούχος ηλεκτρονικών εφαρμογών και εγκαταστάσεων, τεχνικός προγραμματιστής ηλεκτρονικών υπολογιστών αλλά και απόφοιτος της σχολής Τουριστικών Επαγγελμάτων Κέρκυρας.
Εργάζεται στον τομέα του τουρισμού και είναι ένας νέος άνθρωπος με θετική σκέψη, πιστεύει ότι η Κέρκυρα πρέπει να κλείσει οριστικά τους λογαριασμούς της με το παρελθόν. Να κοιτάξει μπροστά, να ανοιχτεί στο μέλλον με μια νέα και επιτυχημένη Δήμαρχο.
Σε δήλωση του αναφέρει : ‘’ Η Μερόπη Υδραίου απευθύνεται σε όλους τους δημότες, χωρίς αποκλεισμούς. Την τετραετία που πέρασε έγινε ένα μεγάλο έργο στον τουρισμό, η Κέρκυρα επανασυστήθηκε ως τουριστικός προορισμός, κέρδισε το χαμένο έδαφος.
Δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η Κέρκυρα, ως προορισμός, είχε δεχθεί ισχυρό πλήγμα με τις εικόνες με τα σκουπίδια στους δρόμους. Όλα αυτά πλέον ανήκουν στο παρελθόν. Η Κέρκυρα έχει δυναμική και αποδείχθηκε από την ολική επαναφορά της, ως τουριστικός προορισμός, αμέσως μετά την πανδημία.
Έγιναν πολλά, όπως το νέο και σύγχρονο μοντέλο τουριστικής προβολής αλλά και η συνεργασία με τους φορείς του τουρισμού.’’
Η Μερόπη Υδραίου τονίζει:
‘’ Ο Τάσος Μπούας είναι ένας νέος άνθρωπος που αγαπά τον τόπο του, είναι άνθρωπος της προσφοράς.
Στο Δήμο Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, τα τέσσερα προηγούμενα χρόνια, πετύχαμε πολλά. Και την επόμενη πενταετία μπορούμε να πετύχουμε ακόμα περισσότερα. Τα καλύτερα έρχονται, είναι μπροστά μας.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *