ΛΑ.ΣΥ: Ολοκληρώθηκε το ψηφοδέλτιο στην Π.Ε Ζακύνθου

Αυτοί είμαστε! Οι 17 υποψήφιοι της «Λαϊκής Συσπείρωσης» Ιονίων νήσων, στην Π.Ε Ζακύνθου Πρόκειται για αγωνιστές, γνωστούς τόσο από την πολιτική και κοινωνική τους δράση, όσο και από την επαγγελματική τους δραστηριότητα, πορεύονται με ήθος και αξιοπρέπεια, για να έρθουν στο προσκήνιο οι ανάγκες του Ζακυνθινού λαού . Με όλες τους τις δυνάμεις ακούραστα και αποφασιστικά στον αγώνα, μέσα και έξω από το Περιφερειακό Συμβούλιο, μαζί με το λαό για όλα αυτά που μας αξίζουν !

 

  1. ΘΕΟΔΟΣΗΣ ΗΛΙΑΣ, Ελεύθερος επαγγελματίας – μηχανικός αυτοκινήτων & σκαφών.
  2. ΚΑΛΟΓΕΡΙΑΣ ΣΠΥΡΟΣ, Δικηγόρος, Αντιπρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ζακύνθου.
  3. ΚΑΠΝΙΣΗ ΤΑΣΙΑ, Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων ΔΕΥΑΖ.
  4. ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗ ΕΥΣΤΑΘΙΑ, Κοινωνική Λειτουργός, Υπάλληλος Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου και μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου Υπαλλήλων Περιφερειακής Ενότητας Ζακύνθου.
  5. ΚΑΡΑΚΩΣΤΑ ΒΟΥΛΑ, Υποψήφια βουλευτής με το ΚΚΕ, Αντιπρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό-Επισιτισμό Ν. Ζακύνθου.
  6. ΚΕΦΑΛΛΗΝΟΣ ΔΙΟΝΥΣΗΣ, Περιφερειακός Σύμβουλος της Λαϊκής Συσπείρωσης, Αντιπρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στις Δ.Ο.Υ.
  7. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗΣ, Μαθητής, μέλος του Τομεακού Συμβουλίου της ΚΝΕ στη Ζάκυνθο, μέλος του 15μελούς του 1ου Λυκείου Ζακύνθου & της νεοσύστατης Συντονιστικής Επιτροπής Μαθητών Ζακύνθου, επιτυχών στη Σχολή Ηλεκτρολόγων Μηχανολόγων Τεχνολογίας Ηλεκτρονικών Υπολογιστών του Πανεπιστημίου Πατρών & εποχικός ξενοδοχοϋπάλληλος.
  8. ΛΑΖΟΥ ΜΑΡΙΑ, Εκπαιδευτικός – Φυσικός εργάζεται στο 1ο Λύκειο Ζακύνθου.
  9. ΛΙΒΕΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ, Ειδικευόμενη Ψυχίατρος.
  10. ΜΠΟΥΡΣΑΛΙΔΗΣ ΤΑΣΟΣ, Έμπορος, μέλος της Διοίκησης του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου
  11. ΠΑΛΛΑΔΙΝΟΣ ΣΤΕΛΙΟΣ, Μηχανολόγος – Εκπαιδευτικός στο ΕΠΑΛ Ζακύνθου. Ταμίας του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΛΜΕ Ζακύνθου.
  12. ΠΑΝΑΓΟΥΛΙΑ ΜΑΡΙΝΑ, Χειρούργος Μαιευτήρας Γυναικολόγος, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών Ζακύνθου.
  13. ΡΟΥΣΙΑΝΟΥ ΓΕΩΡΓΙΑ, Φαρμακοποιός, Γραμματέας του Διοικητικού Συμβουλίου του Φαρμακευτικού Συλλόγου Ζακύνθου
  14. ΣΟΦΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ, Πρόεδρος του Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ-ΕΦΚΑ Ζακύνθου.
  15. ΣΤΡΟΥΖΑΣ ΤΑΚΗΣ, Μέλος της Επιτροπής Περιοχής Δυτικής Ελλάδας του ΚΚΕ, μέλος της Διοίκησης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ζακύνθου, Γραμματέας του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων και Εργαζομένων στον Τουρισμό-Επισιτισμό Ν. Ζακύνθου.
  16. ΣΧΙΖΑ ΚΑΝΕΛΛΑ, Νηπιαγωγός – Μέλος της Ελληνικής Επιτροπής για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη Ζακύνθου.
  17. ΦΑΡΑΟΣ ΤΙΜΟΘΕΟΣ, Αγρότης, Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Αγροτοκτηνοτροφικού Συλλόγου Ζακύνθου.

 

Στις 8 Οκτωβρίου ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ για ακόμα πιο δυνατή ΛΑΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *