Ευρεία σύσκεψη των μελών του Ροταριανού Ομίλου “Κέρκυρα – Καποδίστριας”

Πραγματοποιήθηκε στο «Corfu Palace», ευρεία σύσκεψη των μελών του Ροταριανού Ομίλου «Κέρκυρα – Καποδίστριας», με την παρουσία και υπό την Προεδρία του Διοικητή της Ροταριανής μας Περιφέρειας (δηλ. ολόκληρης της Ελληνικής επικράτειας) κ. Δημήτρη Μπέκου.

Ο κ. Μπέκος επισκέπτεται επίσημα την Κέρκυρα και τον Όμιλο μας, ήδη από την Παρασκευή 24/07, οπότε και συμμετείχε σε πανηγυρική συνεδρίαση του ΔΣ του Ρ.Ο. «Κέρκυρα – Καποδίστριας».

Στην χθεσινή Ροταριανή σύσκεψη ο Πρόεδρος του Ομίλου κ. Γιάννης Κοντός καλωσόρισε τον Διοικητή κ. Μπέκο, έκανε σύντομη ιστορική αναδρομή στην πορεία και το έργο του Ρ.Ο. «Κέρκυρα – Καποδίστριας», ζήτησε την αρωγή της Ροταριανής Περιφέρειας στο έργο αυτό και ανέλυσε τον κοινωνικό στόχο της Ροταριανής χρονιάς 2023 – 2024, που είναι η δωρεά στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας 4 υπερσύγχρονων κλινών κινητής μονάδας αιμοδοσίας.

Στην συνέχεια το λόγο έλαβε ο Γραμματέας του Ομίλου κ. Κώστας Καρβούνης, ο οποίος επίσης καλωσόρισε τον Διοικητή και επιπρόσθετα καλωσόρισε και τους εκπροσώπους των Αρχών του τόπου που παρευρέθηκαν στην σύσκεψη.

Ακολούθως το λόγο έλαβε ο Διοικητής κ. Μπέκος, ο οποίος ήταν και ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης. Ευχαρίστησε, μεταξύ άλλων, τον Όμιλο για την φιλοξενία, ενώ δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο έργο και την δράση του Ομίλου, πράγμα στο οποίο μπορεί να υπολογίζει στο μέλλον.

Μετά δε το πέρας των αντιφωνήσεων και των ομιλιών, αντηλλάγησαν δώρα μεταξύ του κ. Κοντού και του κ. Μπέκου.

Στην σύσκεψη, μεταξύ άλλων, παρέστη η Δημαρχος κεντρικής Κερκυρας & ΔΝ κ. Μεροπη Υδραίου, η Αντιδημαρχος κ. Παναγιωτα Τζανε, Περιφερειακοί Σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι των Αρχών, ο πρ. Υπουργός κ. Απ. Κράτσας, η Διοικήτρια του ΓΝΚ κ. Μ. Εγγλεζοπούλου, ενώ παρέστη και ο Πρόεδρος κ. Δημήτρης Πιτσινίγκος και αντιπροσωπεία του αδελφού Ροταριανού Ομίλου Κέρκυρας.

Η παρουσία του Διοικητή στην Κέρκυρα είναι ένα γεγονός σημαντικό για την Ροταριανή μας κοινότητα και την Κέρκυρα, δείχνει την σπουδαιότητα, την σημασία και την συμβολή της Κέρκυρας στο πανελλήνιο Ροταριανό έργο, ενώ η σύσφιξη των σχέσεων του Ομίλου μας με την πανελλήνια Ροταριανή Περιφέρεια, σαφώς βοηθάει την κοινωνική προσφορά του Ομίλου μας.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *