Γιώργος Καλούδης: “Ο αντικερκυραίος Χρήστος Μωραίτης”

Η Κέρκυρα δεν ήταν έτσι στα χάλια που είναι τώρα. Μέχρι το 2002 έλαμπε και ήταν σε περίοδο ακμής. Η κατολίσθηση άρχισε το 2003 και συνεχίζεται από Δήμο και Περιφέρεια (διάδοχος της Νομαρχίας από το 2010) ολοταχώς. Με μία αναλαμπή 2006-2010 Μικάλεφ.
Ο Συντονιστής της Νομαρχιακής Επιτροπής Κέρκυρας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ κ. Χρήστος Μωραίτης
έκανε απρόκλητα μία προσβλητική δήλωση σε βάρος του Γιώργου Καλούδη, όζουσα ειδικής κακότητας προεκλογικής σκοπιμότητας και αναλήθειας. Συκοφαντική.
Η ετυμηγορία των βουλευτικών εκλογών είναι πολύ πρόσφατη όταν μέσα σε 15 ημέρες με όλον τον πόλεμο που έκανε ο ίδιος, ο Αλ. Αυλωνίτης και η κρατικοδίαιτη ομάδα του (αθεμίτως ενεργούσα), μέσα σε συνθήκες ανισότητας και αδικίας τελικά ο Γιώργος Καλούδης τερμάτισε δεύτερος,. Και με προσωπικούς ψήφους του.
Ο κ. Μωραίτης επειδή φέρεται να πολιτεύεται ξανά υπό τον Κεφαλλονίτη κ. Γαλιατσάτο για τη Περιφέρεια Ιονίων Νήσων οφείλει να απαντήσει στον Κερκυραϊκό Λαό:
Το 2019 ως απερχόμενος Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου έκανε τη πρωτάκουστη για τα πολιτικά χρονικά της Ελλάδας, ευτελιστική και συκοφαντική για τους συμπατριώτες του Κερκυραίους δήλωση ότι «στη Κέρκυρα δεν υπάρχουν μάγκες» και γι΄αυτό πάει κάτω από τον μάγκα Κεφαλλωνίτη Γαλιατσάτο» … επειδή τέλειωσε το παλιό Δικαστικό Μέγαρο, αποπεράτωσε τη Παραλιακή της Γαρίτσας και από το 2019 τη περπατάμε άνετα και τη χαιρόμαστε, που μας κατασκεύασε δρόμους στυλ Μόντε Κάρλο , που μας έφερε πόσιμο νερό, που έλυσε το πρόβλημα με τα σκουπίδια, και ….και…
Τότε, τη εποχή εκείνη, δημοσιεύθηκε και κάποια απ ευθείας ανάθεση. Χαριστική. Επηρέασε τη συμπεριφορά του κατά των Κερκυραίων ;
Ο κ. Μωραίτης οφείλει να πεί στον κερκυραικό λαό, από τον οποίο ζητάει ξανά τη ψήφο του, κατασκευάζοντας ωφέλιμο για τον ίδιο ντουέττο, τι θετικό έκανε και πρέπει να ψηφισθεί ως υβριστής και συκοφάντης των Κερκυραίων υπό τη σκέπη του μάγκα κεφαλλονίτη !

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *