Ο Κώστας Γκούσης στον συνδυασμό του Γιώργου Καλούδη

Αποφάσισα και εγώ να συμμετάσχω στο ψηφοδέλτιο των συμπορευόμενων Δημοτικών Παρατάξεων Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων Κέρκυρας με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη.
Όχι για την εξουσία χάριν της εξουσίας, όπως επιδιώκουν αρκετοί που δεν ενδιαφέρονται για τον λαό και τη Κέρκυρα αλλά για να συμμετάσχω στη μεγάλη προσπάθεια να αλλάξουμε τα πράγματα στην Κέρκυρα, να βελτιώσουμε την οικονομική κατάσταση των Κερκυραίων και να τελειώσουμε τα ζωτικά έργα της Κέρκυρας. Σε ένα Δήμο που όχι μόνο δεν έχουν γίνει τα τελευταία χρόνια οι απαραίτητες παρεμβάσεις και έργα για τη βελτίωση της ζωής και της καθημερινότητάς μας αλλά αντίθετα, ο Κερκυραίος Δημότης αισθάνεται όλο και χειρότερα τις δυσκολίες να ζει στον τόπο του.
Ο Χρ. Σαρλής είναι γνωστός ως ο πιο επιτυχημένος Δήμαρχος της Κέρκυρας που επί Δημαρχίας του η Κέρκυρα είχε κάνει άλματα σε όλους τους τομείς. Ο Γιώργος Καλούδης αδιάκοπα και για δεκαετίες έχει προσφέρει και έχει αγωνιστεί δυναμικά με επιτυχίες και αποτελεσματικότητα για τα συμφέροντα της Κέρκυρας και των Κερκυραίων. Και όλα τα υπόλοιπα εκλεκτά μέλη της ευρύτερης αυτής δημοκρατικής και προοδευτικής παράταξης, δίνουν την εγγύηση, ότι όχι μόνο θα έχουμε ένα επιτυχημένο εκλογικό αγώνα αλλά την επόμενη μέρα θα υπάρχει μια δυνατή ομάδα με πολύ καλή χημεία να εργαστεί και να αντιμετωπίσει τα ζωτικά και σημαντικά ζητήματα της Κέρκυρας: Πόσιμο νερό, Δρόμοι με φωτισμό παντού και διαγραμμίσεις, καθαριότητα παντού, ανακύκλωση με διαλογή στη πηγή για φθηνότερα ανταποδοτικά τέλη, σύγχρονες αθλητικές εγκαταστάσεις για την νεολαία μας, αναπαλαίωση -αναστήλωση των 4 ερειπωμένων εγκαταλελειμμένων Δημοτικών Θεάτρων για να παράγεται ο πολιτισμός που αξίζει στη Κέρκυρα, κυκλοφοριακό κ.α.
Είναι κοινά αποδεκτό ότι στην Αυτοδιοίκηση και ειδικά για τους Δήμους, δεν χρειάζονται τα κομματικά χρίσματα. Σε όλες τις κομματικές θητείες το έχουμε δει στην πράξη: Οι κομματικά προσκείμενες παρατάξεις δεν διεκδικούν, δεν αγωνίζονται, αλλά απλά υπακούουν στις κυβερνητικές επιλογές και υποτάσσονται στις δυσκολίες και στις άνωθεν πιέσεις και δεν παρήγαγαν έργο.
Είμαστε αποφασισμένοι, ως ανεξάρτητη, προοδευτική δημοκρατική Δημοτική Παράταξη να δουλέψουμε σκληρά, με όραμα και σχέδιο, για το συμφέρον των Δημοτών και της κοινωνίας, αγωνιστικά, ανεξάρτητα, δυναμικά, διεκδικητικά, χωρίς συμβιβασμούς και κόντρα στα οργανωμένα συμφέροντα.
Για ανατροπή της παρακμιακής κατάστασης της Κέρκυρας.
Για τη Κέρκυρα που μας αξίζει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *