Ο Αλέκος Αυλωνίτης στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη» στην Τήνο

Ο βουλευτής Κέρκυρας και υπεύθυνος της Κ.Ο του ΣΥΡΙΖΑ Π.Σ για τη Νησιωτική Πολιτική Αλέξανδρος Αυλωνίτης, επισκέπτεται την Τήνο εκπροσωπώντας τον Πρόεδρο Σ. Φάμελλο και τους συναδέλφους βουλευτές της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ, στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της Κοιμήσεως της Θεοτόκου και για την επέτειο του τορπιλισμού του καταδρομικού «Έλλη».

Ο βουλευτής παραβρέθηκε χθες στη τέλεση επιμνημόσυνης δέησης και στις καταθέσεις στεφάνων στο κενοτάφιο Κ/Δ “ΕΛΛΗ” και σήμερα στη λιτάνευση της εικόνας της Παναγίας, προεξάρχοντος του Μητροπολίτη Σύρου και Τήνου κ. Δωρόθεου Β’. Κατάμεστη η Τήνος και η πλατεία Παντανάσσης στη διάρκεια των εορτασμών, μαζική η συμμετοχή του λαού στις εξαιρετικές εκδηλώσεις της Τήνου. Η Ελλάδα τιμά τις παραδόσεις της και ο Δεκαπενταύγουστος είναι συνυφασμένος με τις γιορτές της Παναγιάς σε όλες τις γωνιές της Ελλάδας.

Ευχαριστώ θερμά το Πανελλήνιο Ιερό Ίδρυμα Ευαγγελίστριας Τήνου και τον πρόεδρο της Διοικούσας Επιτροπής Μητροπολίτη Δωροθεο Β’ για την φιλοξενία.

Χρόνια πολλά στην πατρίδα μας, χρόνια πολλά στους εορτάζοντες και τις εορτάζουσες, χρόνια πολλά σε όλες και όλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *