Μήνυμα Δημήτρη Μπιάγκη για την εορτή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου

Ετούτη τη μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, η σκέψη μας σ’ όσους βρίσκονται στο ιερό καθήκον και υπηρετούν την πατρίδα από οποιοδήποτε πόστο

Σήμερα, ο Ελληνισμός και η Ορθοδοξία εορτάζουν τη μεγάλη γιορτή του Πάσχα του καλοκαιριού, της Κοίμησης της Υπεραγίας Θεοτόκου. Σήμερα, οι Έλληνες σ’ όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου, στεκόμαστε με πίστη και ευλάβεια απέναντι από την Παναγία, αντλώντας δύναμη, ελπίδα και αισιοδοξία.
Αυτή η πίστη στην Θεοτόκο είναι που διατήρησε ζωντανό ετούτο τον λαό, μας κράτησε όρθιους σ’ όλες τις δύσκολες στιγμές και αποτελεί διαχρονικό στοιχείο της εθνικής μας ταυτότητας. Ετούτη τη μεγάλη μέρα για την Ορθοδοξία, η σκέψη μας σ’ όσους βρίσκονται στο ιερό καθήκον και υπηρετούν την πατρίδα από οποιοδήποτε πόστο.
Εκφράζουμε, ετούτη την ιδιαίτερη μέρα, την ευγνωμοσύνη μας εκ μέρους όλων των Ελλήνων, σ’ όλους αυτούς που παλεύουν μακριά από τις οικογένειές τους, αυτούς που μάχονται με την πανδημία, αυτούς που παλεύουν μαζί της στις δομές υγείας, αυτούς που δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό απέναντι στις φλόγες, αυτούς που προστατεύουν με αυταπάρνηση τα σύνορα και τις θάλασσές μας, αυτούς που παραμένουν πάντα στις επάλξεις.
Χρόνια πολλά και καλά.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *