H πολυβραβευμένη Aja Yung (Άγια Γιούνκ) με τον συνδυασμό του Γιώργου Καλούδη

H πολυβραβευμένη Aja Yung (Άγια Γιούνκ) του Πολιτισμού και των Τεχνών προστίθεται από σήμερα στη δυνατή και αποτελεσματική ομάδα μας (συμπορευόμενες εκλογικά παρατάξεις Γιώργου Καλούδη και Χρύσανθου Σαρλή) για τον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και ΔΝ. Η παράταξή μας συνθέτει την ορμή, την αντισυμβατικότητα και την ανατρεπτικότητα της νεολαίας μας με την ωριμότητα, τη δοκιμασμένη εντιμότητα και αποτελεσματικότητα και φερεγγυότητα έμπειρων στελεχών. Για τη νίκη και τη μεγάλη αλλαγή στο Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Δ.Ν. .

Α. ΔΗΛΩΣΗ AJA JUNK 15-8-2023
Είχα το προνόμιο να ταξιδεύω σε όλη μου τη ζωή. Πρώτα με την οικογένειά μου, μετά ως χορεύτρια και χρόνια αργότερα ως παραγωγός, Διευθύντρια Φεστιβάλ και ως προσκεκλημένη πραγματογνώμονας στον τομέα των παραστατικών τεχνών.
Αλλά, απόταν έφθασα στη Κέρκυρα για πρώτη φορά το 1992 για να εκτελέσω το υπέροχο Φεστιβάλ που διοργάνωνε ο κ. Μπογδάνος, επί Δημαρχίας Σαρλή, ερωτεύθηκα ολοκληρωτικά τη Πόλη της Κέρκυρας. Μέχρι σήμερα η Κέρκυρα παραμένει ένας από τους πλέον αγαπημένους τόπους μου .Όχι μόνον ως μία Πόλη που πέρασα 6 υπέροχα χρόνια και όπου γεννήθηκε η πρώτη μου κόρη αλλά επίσης ως μία Πόλη με μία υπέροχη ενέργεια γεμάτη χρώματα, ιστορία, ανθρώπους και δυνατότητες !
Τα τελευταία χρόνια έρχομαι και φεύγω με μεγάλη λύπη. Η Πόλη έχει ολοκληρωτικά εγκαταλειφθεί, κυριαρχεί η αναρχία, είναι υπερβολικά βρώμικη, χωρίς πρωτοβουλίες για καλλιτεχνική προσφορά χωρίς δημιουργία, συντήρηση και αναπαλαίωση των ιστορικών κτιρίων της.
Είναι αλήθεια απογοητευτικό να βλέπει κανείς το μοναδικό θέατρο της Πόλης χωρίς δημοσιευμένο πρόγραμμα εκδηλώσεων και με τα… πιο βρώμικα παράθυρα που μπορεί ποτέ κανείς να φανταστεί…
Πιστεύω ότι το Θέατρο είναι πάντα το καλύτερο παράδειγμα μιας Πόλης. Και ένας πραγματικός καθρέπτης του Πολιτισμού και της Αισθητικής μιας κοινωνίας. Δυστυχώς το Δημοτικό μας Θέατρο είναι απωθητικό !
Φοβίζει όποιον μπαίνει μέσα. Σε άθλια κατάσταση ερειπωμένα τα Δημοτικά υπαίθρια Θέατρα Ρένα Βλαχοπούλου στο ΜονΡεπό και Νίκος Κούρκουλος στη Παλαιοκαστρίτσα. Ο Φοίνικας άλλο ένα ερείπιο !
Ας κάνουμε ξανά τη Κέρκυρα έναν τόπο πολιτιστικού ενδιαφέροντος και κύρους …
Χρειάζεται πολύ ενέργεια, πάθος και γνώσεις αλλά επίσης πολλές επαφές και υποστήριξη
Για τους λόγους αυτούς ως πολίτης αυτής της Πόλης και αυτής της χώρας συμμετέχω στις εκλογές του Οκτώβρη 2023 στο συνδυασμό με υποψήφιο Δήμαρχο τον Γιώργο Καλούδη που έχει αποδείξει ότι πρώτα τον ενδιαφέρει η Κέρκυρα και όχι τα κόμματα, έχει επιδείξει αγώνες για τη Κέρκυρα και έχει αποδείξει ότι έχει αποτελεσματικότητα (κατακτήσεις ΜονΡεπό, Δημοτική Πινακοθήκη, Νέο Φρούριο κ.α.) ο οποίος ταυτόχρονα διαθέτει και την ενέργεια και τις γνώσεις και το πάθος που απαιτείται !
Ας εργαστούμε να κάνουμε τη Κέρκυρα τη καλύτερη Πόλη για τους μόνιμους κάτοικους και για επίσκεψη τουριστών!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *