Κέρκυρα: Στο μικροσκόπιο η καταγγελία της πολύτεκνης μητέρας κατά του συντρόφου της – Θα εξεταστούν για βιασμό τα πέντε παιδιά

Νέες πληροφορίες βλέπουν το φως της δημοσιότητας για την καταγγελία περί σεξουαλικής κακοποίησης πέντε ανήλικων παιδιών από τον σύντροφο της μητέρας τους, στην Κέρκυρα. Η 40χρονη Ρομά μετέβη σε αστυνομικό τμήμα του νησιού το μεσημέρι της Τετάρτης (9/8) και κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της κακοποιούσε τα παιδιά της. Οι φρικτές πράξεις φέρεται να τελέστηκαν τους τελευταίους μήνες, χωρίς όμως να έχει προσδιοριστεί ο ακριβής χρόνος.

Φρίκη στην Κέρκυρα: Μητέρα κατήγγειλε ότι ο σύντροφός της βίαζε τα πέντε ανήλικα παιδιά της

Οι αστυνομικοί, που διερευνούν την υπόθεση, έχουν ήδη δώσει εντολή ώστε τα δύο κοριτσάκια και τα τρία αγοράκια να εξεταστούν από ιατροδικαστή αλλά και από ειδικούς ψυχολόγους της αστυνομίας, προκειμένου να διαπιστωθεί, εάν έχουν πέσει θύματα βιασμού από τον 44χρονο, σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr.

Σημειώνεται πως έως τώρα τα παιδιά, ηλικίας από 9 έως 14 ετών, φέρονται να κάνουν λόγο για θωπεία και όχι για βιασμό τους από τον φερόμενο ως δράστη, ωστόσο, οι αστυνομικοί θα εξετάσουν και αυτό το σενάριο, καθώς τα παιδιά ενδέχεται να φοβούνται ή να έχουν απειληθεί και γι’ αυτόν τον λόγο κρατούν το στόμα τους κλειστό για τα όσα έχουν βιώσει στα χέρια του 44χρονου.

Σε βάρος του 44χρονου σχηματίστηκε δικογραφία για βιασμό και γενετήσιες πράξεις με ανήλικο κατ’ εξακολούθηση.

ΠΗΓΗ: enikos.gr

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *