ΠΡΑΣΙΝΟ ΚΙΝΗΜΑ: Έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη

Το Πράσινο Κίνημα εκφράζει τη θλίψη και τον αποτροπιασμό του για τη δολοφονία του φιλάθλου της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, καθώς και τα θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του.
Το Πράσινο Κίνημα ζητά την παραίτηση του Υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Οικονόμου, καθώς η κυβέρνηση έχει τεράστιες ευθύνες για αυτή τη δολοφονία. Είναι υπόλογη για το γεγονός ότι οι οργανωμένοι Κροάτες χούλιγκαν ταξίδεψαν οδικώς όλη τη χώρα, κυκλοφορούσαν οπλισμένοι και έφτασαν ανενόχλητοι στο γήπεδο της ΑΕΚ και μάλιστα σε συνθήκες απαγόρευσης μετακίνησης οργανωμένων οπαδών.
Είναι ευθύνη του πρωθυπουργού να αποπέμψει τον κ. Οικονόμου, όταν μάλιστα μόλις πριν από λίγες ημέρες για ένα ζεϊμπέκικο «φαγώθηκε» ο Γ. Πατούλης.

Σε δήλωσή του ο Συμπρόεδρος του Πράσινου Κινήματος Κώστας Καλογράνης ανέφερε: «Δεν μπορεί να το χωρέσει ανθρώπινος νους ότι άφησαν δεκάδες χούλιγκαν να διασχίσουν όλη τη χώρα και να φτάσουν στο κέντρο της Νέας Φιλαδέλφειας για να δολοφονήσουν έναν νέο άνθρωπο. Οι ευθύνες της κυβέρνησης είναι τεράστιες και πρέπει ο αρμόδιος υπουργός να παραιτηθεί και αφού ο ίδιος δεν έχει την ευθιξία να το κάνει, όπως φαίνεται, είναι καθήκον του Πρωθυπουργού να τον αποπέμψει από τη θέση του. Εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους φίλους του αδικοχαμένου οπαδού της ΑΕΚ.»

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *