Συνάντηση Στέφανου Γκίκα με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας Νάγια Κόλλια

Επίσκεψη εργασίας στην Κέρκυρα πραγματοποίησε σήμερα η Γενική Γραμματέας Δημόσιας Περιουσίας καΝάγια Κόλλια με την οποία είχε συνάντηση εργασίας ο Βουλευτής Κέρκυρας της Νέας ΔημοκρατίαςΣτέφανος Γκίκας. Ετέθησαν ζητήματα που απασχολούν την ΠΕ Κέρκυρας και άπτονται του χαρτοφυλακίου της Γενικής Γραμματέως. Η συνάντηση έγινε παρουσία της προϊσταμένης της Κτηματικής Υπηρεσίας Κέρκυρας καςΜαρίας Αρμενιάκου.
Μετά την συνάντηση ο Βουλευτής προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Συναντήθηκα σήμερα με την Γενική Γραμματέα Δημόσιας Περιουσίας κα Νάγια Κόλλια στο πλαίσιο υπηρεσιακής της επίσκεψης στην Κέρκυρα. Έθεσα σειρά ζητημάτων όπως:
• Την παραχώρηση του παραλιακού μετώπου της Γαρίτσας στον Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας.
• Την επέκταση της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα στον όρμο Ποταμού για την μεταφορά των καρνάγιων.
• Το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Τάφρου του Παλαιού Φρουρίου (Κόντρα Φόσα), ώστε να ρυθμιστεί το ζήτημα της καλαισθησίας, της αισθητικής και της ομοιομορφίας των παραπηγμάτων των αλιέων.
• Τοιδιοκτησιακό καθεστώς των κτιρίων του παλαιού Ψυχιατρείου και την ανάγκη να επιστρέψουν στην ιδιοκτησία του ΓΝΚ, που έχει θέσει επανειλημμένως η Διοικήτρια του Νοσοκομείου μας κα Μαντώ Εγγλεζοπούλου, και τέλος,
• ζητήματα που άπτονται τωνσυμβάσεων παραχώρησης Αιγιαλού και Παραλίας.
Όλα τα ανωτέρω ζητήματα, η Γενική Γραμματέας δεσμεύτηκε ότι θα τα εξετάσει ενδελεχώς και θα επανέλθει σε σύντομο χρόνο.
Πάντως αποτελεί εκπεφρασμένη βούληση της Κυβέρνησής μας, η άμεση αλλαγή του νομοθετικού πλαισίου για τις συμβάσεις παραχώρησης-μίσθωσηςΑιγιαλού και Παραλίας ώστε να καταστεί πιο συγκεκριμένο, λιγότερο γραφειοκρατικό και πιο ευέλικτο».

 

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *