Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Γιάννης Αρμενιάκος

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου ο Περιφερειακός Σύμβουλός Γιάννης Αρμενιάκος κάνει γνωστή την ανεξαρτητοποίηση του. Ακολουθεί η επιστολή:
Προς
Τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου

Κοιν:
Την αξιότιμη Περιφερειάρχη Ιονίων Νήσων
Τα εκλεκτά μέλη του Περιφερειακού Συμβουλίου

Αξιότιμε κ. Πρόεδρε,

Με την παρούσα επιστολή και θεωρώντας ότι ένας μεγάλος κύκλος έχει κλείσει, δηλώνω ότι αποχωρώ από την παράταξη «ΙΟΝΙΟ ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΘΕ ΝΗΣΙ ΨΗΛΑ» παραμένοντας στο Περιφερειακό Συμβούλιο, ως ανεξάρτητος περιφερειακός σύμβουλος.
Θέλω να ευχαριστήσω θερμά την Περιφερειάρχη κα Ρόδη Κράτσα – Τσαγκαροπούλου για τη άψογη συνεργασία που είχα μαζί της σε όλη αυτή τη μακρά διαδρομή καθώς και για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, δίνοντας μου την ευκαιρία να υπηρετήσω τον λαό των Επτανήσων από θέσεις ευθύνης, ιδιαίτερα από την θέση του Αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Οικονομίας και Ανάπτυξης Υπαίθρου, την οποία ανέλαβα με αίσθημα ευθύνης προς τους συμπολίτες που με εμπιστεύτηκαν, ακόμη και για μικρό χρονικό διάστημα στο τέλος της θητείας.
Απευθυνόμενος με σεβασμό προς τους συμπολίτες και τις συμπολίτισσες, που με τίμησαν με τη ψήφο τους, από όλα τα νησιά των Επτανήσων και ιδιαίτερα από τον τόπο καταγωγής μου την ΚΕΡΚΥΡΑ, ΣΑΣ ΓΝΩΡΊΖΩ ότι μοναδικός λόγος ανεξαρτητοποίησης μου αποτελεί η αδυναμία της περιφερειακής αρχής να ανταποκριθεί στις ανάγκες των Επτανήσων και ιδιαίτερα η μικρή απορρόφηση κονδυλίων για την εκτέλεση κρίσιμων για τον τόπο μας έργων. Ως αποτέλεσμα των ανωτέρω η καλύτερη περιφέρεια της Ελλάδας από άποψη δυνατοτήτων είναι σε πολύ χαμηλή θέση αξιολόγησης πανελληνίως, γεγονός που επισημαίνεται από όλους του κατοίκους της Περιφέρειας μας.

Διαβεβαιώνω λοιπόν ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ, ότι θα συνεχίσω να τιμώ τη ψήφο των πολιτών της Επτανήσου, με τον ίδιο ζήλο και ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ως ανεξάρτητος πλέον περιφερειακός σύμβουλος, και θα στηρίζω όλες τις σωστές πρωτοβουλίες έχοντας πάντοτε ως βασική προτεραιότητα να υπηρετώ τους πολίτες και να προασπίζομαι τα συμφέροντα της Περιφέρειάς μας.

Με εκτίμηση

Ιωάννης Γ. Αρμενιάκος
Ανεξάρτητος Περιφερειακός Σύμβουλος
Περιφέρειας Ιονίων Νήσων

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *