« Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κέρκυρας με τον Πρέσβη της Μεγάλης Βρετανίας με αφορμή τις πυρκαγιές στην Βόρεια Κέρκυρα»

Συνάντηση με αφορμή τις πυρκαγιές που ξέσπασαν στην Βόρεια Κέρκυρα και τις επιπτώσεις τους στον τουρισμό πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 31/07/2023 στο Γραφείο της Περιφερειακής Ενότητας Κέρκυρας.

Στην συνάντηση συμμετείχαν ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Κωνσταντίνος Ζορμπάς, ο Πρέσβης της Μεγάλης Βρετανίας Matthew Lodge, ο Βουλευτής Κέρκυρας Στέφανος Γκίκας και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Μπάμπης Βούλγαρης.

Ο κ. Matthiew Lodge αναφέρθηκε στην ταχύτατη ανταπόκριση των τοπικών Αρχών για την διαχείριση της δύσκολης κατάστασης με γνώμονα την ασφάλεια. Τέλος διαβεβαίωσε ότι δεν υπάρχει κανένα θέμα μη επιλογής της Κέρκυρας ως ασφαλή προορισμό από τους Βρετανούς επισκέπτες.

Από την μεριά του, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κέρκυρας Κωνσταντίνος Ζορμπάς ευχαρίστησε τον Πρέσβη για την εμπιστοσύνη που δείχνουν οι Βρετανοί επισκεπτών και τον διαβεβαίωσε ότι η ασφάλεια πολιτών και τουριστών αποτελεί προτεραιότητα της Περιφέρειας Ιονίων Νήσων.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *