‘’ Η Ελπίδα Τσιριγώτη μαζί με τη Μερόπη Υδραίου-Η Κέρκυρα 2028 είναι το μέλλον.’’

Μια εργαζόμενη γυναίκα και μητέρα, η Ελπίδα-Αλεξία Τσιριγώτη θα είναι υποψήφια για τις δημοτικές εκλογές της 8ης Οκτωβρίου με τη Μερόπη Υδραίου.

‘’ Σε αυτή την τετραετία χτίστηκε από την αρχή ένας νέος Δήμος. Για πρώτη φορά οι πολίτες της Κέρκυρας έχουν τη δυνατότητα να εξυπηρετούνται ηλεκτρονικά από το Δήμο, για πρώτη φορά ο Δήμος απορρόφησε ευρωπαϊκούς πόρους στο μέγιστο βαθμό, έγιναν σημαντικά έργα, η Μερόπη Υδραίου μας απάλλαξε από τον εφιάλτη των σκουπιδιών. Πέτυχε εκεί που άλλοι απέτυχαν.

Θα είμαι υποψήφια με τη Μερόπη Υδραίου γιατί οι στόχοι που βάζει για τη νέα τετραετία με εκφράζουν απόλυτα. Τα επόμενα χρόνια η Κέρκυρα πρέπει να αλλάξει ακόμα πιο πολύ, να γίνει πιο όμορφη. Ο Δήμος θα αναπτύξει νέες και καλύτερες υπηρεσίες για τον πολίτη.

Χρειαζόμαστε μια ικανή δήμαρχο και την έχουμε.’’ τονίζει η κ.Τσιριγώτη που στη συνάντηση της με τη Δήμαρχο, επισημοποίησε την κάθοδο της στις εκλογές με την παράταξη της Μερόπης Υδραίου.

Η Μερόπη Υδραίου, αναφέρει:

‘’ Η Κέρκυρα του 2028 χρειάζεται ανθρώπους που βλέπουν μπροστά, μιλάνε και συμπεριφέρονται με όρους μέλλοντος.Η Ελπίδα Τσιριγώτη με τιμά με τη φιλία και την εκτίμηση της, μαζί με εκείνη, όπως και με πολλούς άλλους έχουμε μια καθαρή και ισχυρή σχέση εμπιστοσύνης.

Μας ενώνει η αγάπη για τον τόπο μας, μοιραζόμαστε το ίδιο όνειρο. συμμετέχουμε στην ίδια προσπάθεια.Η Κέρκυρα του 2028 είναι μια ανοιχτή αγκαλιά για  όλους τους πολίτες του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων.’’

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *