Εθελοντική αιμοδοσία απο το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας

Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, κ. Ανδρέας Σκούπουρας και τα στελέχη του Κέντρου Κοινότητας με Παράρτημα Ρομά διοργανώνουν δράση δρόμου εθελοντικής αιμοδοσίας σε συνδιοργάνωση με το Τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Κέρκυρας, την Ιατροχειρουργική Εταιρεία Κέρκυρας, την 1η ΤΟ.Μ.Υ Κέρκυρας, το Νομαρχιακό σύλλογο ΑμεΑ Κέρκυρας, τον Ξενώνα Φιλοξενίας Γυναικών Κέρκυρας, το Ανοιχτό Κέντρο Ημέρας Αστέγων Κέρκυρας – Equal Society και τη δομή «Βοήθεια στο Σπίτι».
Η Δράση Δρόμου-Εθελοντική Αιμοδοσία έχει στόχο την υπενθύμιση για όλους τους ανθρώπους σε αυτόν τον κόσμο, πως το συγκεκριμένο αγαθό είναι το σημαντικότερο όλων και αποτελεί βασική προτεραιότητα η προάσπιση και η συνεχής αναβάθμισή του.
Η δράση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 13 Ιουλίου 2023, από τις 10.00 έως 13.00 επί της οδού Γ. Θεοτόκη (μπροστά από την κινητή μονάδα αιμοδοσίας του Γ. Ν. Κέρκυρας) .

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Κεντρικής Κέρκυρας & Διαποντίων Νήσων» συγχρηματοδοτείται από την Ελλάδα και την Ευρωπαϊκή Ένωση (Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο) μέσω του Επιχειρησιακού Προγράμματος «Ιόνια Νησιά 2014-2020».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *