Ανακάλυψε το δικό σου αύριο… στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο!

Δράση του Ιονίου Πανεπιστημίου για την ενημέρωση των υποψήφιων φοιτητών και την υποστήριξή τους για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου

Το Γραφείο Διασύνδεσης του Ιονίου Πανεπιστημίου για πρώτη φορά παρέχει φέτοςστους υποψήφιους φοιτητές εξατομικευμένη ενημέρωση και υποστήριξη για τη συμπλήρωση του μηχανογραφικού τους δελτίου.

Καθημερινά το Γραφείο παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες που σχετίζονται με το περιεχόμενο των σπουδών στα δέκα προπτυχιακά προγράμματα των Τμημάτων του Ιονίου Πανεπιστημίου.

Η υπηρεσία προσφέρεται καθημερινά έως τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των μηχανογραφικών του 2023. Οι ενδιαφερόμενοι υποψήφιοι φοιτητές μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο τηλεφωνικά στο 2661087675 ή/και ηλεκτρονικά στο career@ionio.gr

Συμπληρωματικά, το Ιόνιο Πανεπιστήμιο έχει επίσης δημιουργήσει ένανιστοχώρο αναλυτικής παρουσίασης των Τμημάτων του (connect.ionio.gr) με βασικό στόχο την καθοδήγηση των μαθητών του Λυκείου για τη σωστή επιλογή σπουδών και την αναλυτική ενημέρωση για όλο το εύρος και τις πτυχές των σπουδών στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο.

Ανακάλυψε το δικό σου αύριο… στο Ιόνιο Πανεπιστήμιο!

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *