Τη Δευτέρα έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κεντρικής Κέρκυρας

Θα πραγματοποιηθεί η 19η Συνεδρίαση του Δημοτικού μας Συμβουλίου, η οποία θα είναι ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΥΣΑ, θα διεξαχθεί με τη διαδικασία της τηλεδιάσκεψης και μόνο και θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 3 Ιουλίου 2023 και ώρα 20.00.

ΗΜΕΡΗΣΙΑ ΔΙΑΤΑΞΗ

1. Έγκριση για τη λειτουργία του προγράμματος δημιουργικής απασχόλησης «Καλοκαίρι στο Βίδο 2023» και πρόσληψης του αναγκαίου εποχικού προσωπικού (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Ανδρέας Σκούπουρας).

2. Έγκριση αιτήματος του σωματείου με την επωνυμία «Πολιτιστικός Φιλαθλητικός Σύλλογος Πέλεκα» περί επιχορηγήσεώς του για την πραγματοποίηση πολιτιστικής εκδήλωσης (Εισηγήτρια η Αντιδήμαρχος κα Χρυσούλα Τόμπρου – Γκίνη).

3. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Α.Α. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

4. Έγκριση διαγραφής ποσού μαζί με τυχόν προσαυξήσεις από την καρτέλα χρεώσεων του οφειλέτη με αρχικά ονόματος Σ.Λ. (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Γεώργιος – Ηλίας Παντελιός).

5. Έγκριση για τη διενέργεια μουσικής συναυλίας στην Άνω Πλατεία και της διάθεσης του πάλκου Άνω Πλατείας, έναντι του αντίστοιχου τέλους χρήσης κοινοχρήστου χώρου (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Παναγιώτης Βαρούχας).

6. Έγκριση του τέλους που αφορά στον αυτεπάγγελτο καθαρισμό οικοπέδων από το Δήμο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων, σύμφωνα με το Π.Δ. 20/2023 (Εισηγητής ο Αντιδήμαρχος κ. Θεοχάρης Γιώτης).

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *