Ο Δημήτρης Μπιάγκης για το εκλογικό αποτέλεσμα

Μετά και τα εκλογικά αποτελέσματα της 25ης Ιουνίου, γίνεται αντιληπτό πως αξιολογήθηκαν οι προτάσεις και το όραμά μας από την κοινωνία, μεγαλώνοντας έτσι τις ευθύνες για ενίσχυση των δημοκρατικών θεσμών, στήριξη του κοινωνικού κράτους, ενδυνάμωση της αξιοκρατίας και της δικαιοσύνης.

Είμαι και θα είμαι εδώ, στο πλευρό των συντοπιτών μου, να δυναμώσω τη φωνή τους, να μεταφέρω τα αιτήματά τους στο Κοινοβούλιο, να καταδείξω με επιχειρήματα όλα όσα δικαίως διεκδικούμε.

Είμαι και θα είμαι εδώ, βάζοντας την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια πέρα και πάνω από όλα.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου στους πολίτες της Κέρκυρας, των Παξών και των Διαποντίων Νήσων που με τίμησαν με ψήφο τους καθώς και σε όσους προσήλθαν στις κάλπες, συμμετέχοντας σε τούτη τη γιορτή της δημοκρατίας.

Ευχαριστώ τη Νομαρχιακή και τις Τοπικές Οργανώσεις, τους συνεργάτες μου, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης για την συνεργασία και φυσικά τους φίλους και την οικογένειά μου που στάθηκαν δίπλα μου και με στήριξαν σε όλη αυτή την δύσκολη πορεία.

Συνεχίζουμε στο δρόμο της διεκδίκησης για τον τόπο μας, για το λαό μας, με τον ίδιο ζήλο και την ίδια δυναμική για να φέρουμε την Κέρκυρα, τους Παξούς και τα Διαπόντια Νησιά μας ξανά στο προσκήνιο.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *