Αλέκος Αυλωνίτης : Η πολιτική ευθύνη για το δυστύχημα των Τεμπών ανήκει στη ΝΔ. Τελεία και παύλα!

Η πολιτική ευθύνη για το δυστύχημα των Τεμπών ανήκει στη ΝΔ. Τελεία και παύλα!

4 χρόνια τώρα, λέμε ότι η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη κάνει μετάθεση ευθυνών. Στην υγειονομική πανδημία, στην κλιματική κρίση, στον οικονομικό πληθωρισμό, στην ακρίβεια και την αισχροκέρδεια απέφυγε κάθε υποχρέωση που της αναλογούσε.

Το πόρισμα-κόλαφος για τη ΝΔ, των Τεμπών από την Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων που η ίδια, διόρισε ΚΑΤΑΡΡΙΠΤΕΙ τα επιχειρήματα της κυβέρνησης για τα περί ατομικής ευθύνης του Σταθμάρχη. Ενώ, καταδεικνύει κεφαλαιώδεις ευθύνες όσον αφορά στην ανυπαρξία της τηλεδιοίκησης και του συστήματος ραδιοεπικοινωνίας που ενώ ήταν εγκατεστημένο, δε λειτούργησε.

«Βρισκόμαστε μπροστά σε μια επιχείρηση απόλυτης συγκάλυψης» δήλωσε ο Αλέξης Τσίπρας. Είχε άδικο; ΟΧΙ! Πως αλλιώς να περιγράψεις με εντιμότητα στον ελληνικό λαό τι συμβαίνει όλη αυτή την περίοδο;

Το θέμα δεν έχει να κάνει ούτε μόνο με τα αδικοχαμένα θύματα αυτής της τραγωδίας, ούτε απλά με ένα κακό ενδεχόμενο να ζήσει η πατρίδα ξανά ένα ανείπωτο πένθος, όταν συνεχίζεται εμφατικά η κρατική αδιαφορία, αλλά αφορά στην ίδια τη Δημοκρατία και τη Δικαιοσύνη στην Ελλάδα.

Πείτε μου σας παρακαλώ, μετά από το εκκωφαντικό ράπισμα στη ΝΔ, πως μπορείτε να αφήσετε την τύχη της χώρας σε αυτούς που τυμβωρήχησαν στα ανθρώπινα θύματα του πρόσφατου παρελθόντος για να υφαρπάξουν τη λαϊκή ψήφο, αλλά και επιχειρήσαν να συσκοτίσουν ένα από τα μεγαλύτερα τραγικά και θανάσιμα γεγονότα στην πατρίδα μας.

Ποια λογική ανθρώπου υπαγορεύει ότι αυτή η ΝΔ του 41% θα γίνει περισσότερο ευαίσθητη για το λαό της;

Να διαβάσουμε ως κοινωνία το πόρισμα αυτό και να αντιδράσουμε στην πιθανότητα να συνεχίσει η ΝΔ να εξουσιάζει αυτόν τον τόπο χωρίς αίσθημα ευθύνης.

Στις εκλογές της 25ης Ιουνίου ας στηρίξουμε τον Αλέξη Τσίπρα και το ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. που ξέρουμε ότι σήκωσε το βάρος των ευθυνών της και μπορεί να ξανασηκώσει για το λαό μας, αυτό της επόμενης κυβέρνησης.

ΥΓ. Είναι συγκλονιστικό το μήνυμα της Ευδοκίας, μιας νέας κοπέλας που επέζησε από την τραγωδία. Αξίζει να το δείτε το μήνυμα της.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *