Κάλεσμα στήριξης του ΚΚΕ από συνδικαλιστές του συνταξιουχικού κινήματος

Έχουμε συμφέρον η επόμενη κυβέρνηση να είναι αδύναμη και να είναι δυνατός ο λαός με ακόμα πιο δυνατό το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που αποτελεί τη μοναδική, ουσιαστική αντιπολίτευση για τα εργατικά – λαϊκά συνταξιουχικά συμφέροντα απέναντι στην επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση.
Η επόμενη κυβέρνηση της ΝΔ θα κλιμακώσει την επίθεση και στους συνταξιούχους, ενώ θυμίζουμε ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ είτε από θέσεις κυβερνητικές είτε από θέσεις αντιπολίτευσης έχουν ψηφίσει όλα τα αντιλαϊκά μέτρα. Τα όποια προεκλογικά ψίχουλα εξαγγέλλουν αποτελούν κοροϊδία!
Όλοι μαζί ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΡΙΖΑ διαδοχικά σφάγιασαν τις συντάξεις μας! Κατάκλεψαν τα αποθεματικά των ταμείων, πετσόκοψαν τις κύριες και τις επικουρικές συντάξεις, κατάργησαν τα δώρα Πάσχα, Χριστουγέννων και το επίδομα αδείας. Ο ΣΥΡΙΖΑ κατάργησε ακόμα και το ΕΚΑΣ από τους χαμηλοσυνταξιούχους. Μείωσαν το εφάπαξ, αύξησαν τις κρατήσεις στις συντάξεις και την συμμετοχή στα φάρμακα και τις εξετάσεις. Την ίδια ώρα άφησαν, εν μέσω πανδημίας, τα νοσοκομεία, τα Κέντρα Υγείας και το ΕΚΑΒ να καρκινοβατούν χωρίς χρηματοδότηση και επαρκές προσωπικό. Τώρα μάλιστα, λαγοί σαν τον κ. Πνευματικό, ανακοινώνουν την διαλογή των ασθενών…
Δεν ενισχύουμε με την ψήφο μας τους σφαγιαστές των συντάξεων και των δικαιωμάτων μας! Να πληρώσουμε τους αντιπάλους μας με αυτό που στοιχειώνει τον ύπνο τους και αποτελεί τον χειρότερο εφιάλτη τους, η οργάνωση, ο αγώνας και ένα πολύ πιο ισχυρό ΚΚΕ.
Δίνουμε δύναμη με την ψήφο μας στο ΚΚΕ, την μόνη λαϊκή – μαχητική αντιπολίτευση! Δυναμώνουμε τον αγώνα μας για μια καλύτερη ζωή.
Χαραλάμπους Μπάμπης (ΔΣ πολιτικών συνταξιούχων Κέρκυρας)
Βιτουλαδίτης Νίκος (ΔΣ πολιτικών συνταξιούχων Κέρκυρας)
Μακρή Δώρα (ΔΣ πολιτικών συνταξιούχων Κέρκυρας)
Κουλούρης Γιώργος (ΔΣ συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας)
Σκέμπρη Τζένη (ΔΣ συνταξιούχων ΙΚΑ Κέρκυρας)
Μπουχάγιαρ Σωτήρης (Πρόεδρος ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας)
Αλαμάνος Βαγγέλης (ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας)
Δουκάκης Σπύρος (ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας)
Λευτεριώτης Νίκος (ΔΣ συνταξιούχων ΟΑΕΕ Κέρκυρας)

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *