Ο Αλέκος Αυλωνίτης και κλιμάκιο υποψηφίων και στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στους Παξούς

Στους πανέμορφους Παξούς, συζητήσαμε με κατοίκους, εργαζόμενους και επιχειρηματίες για το πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Μεγάλη η ανταπόκριση στο κάλεσμα του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, αισιοδοξία για την κάλπη της 25ης Ιουνίου, την αναστροφή του κλίματος και την ανατροπή των συσχετισμών.

Το κλιμάκιο του κόμματος, αποτελούμενο από τον Συντονιστή της ΝΕ Χρήστο Μωραΐτη, τον επικεφαλής του ψηφοδελτίου στην Κέρκυρα Αλέξανδρο Αυλωνίτη, την υποψήφια βουλεύτρια Μαρία Γονίδη – Δραζίνου και τον πρ. Γραμματέα Ξενοφώντα Βλάχο, ξεκίνησε την περιοδεία με επισκέψεις σε Γάιο, Λάκκα, Λογγό και Μαγαζιά, στο Κέντρο Υγείας Παξών και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο Παξών, συζητήσεις με κατοίκους, εργαζόμενους και καταστηματάρχες για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν καθημερινά.
Η περιοδεία έκλεισε το βράδυ, με εκδήλωση- συζήτηση στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Παξών, όπου ενημερώσαμε για το πρόγραμμά μας συντρόφους, φίλους και μέλη μας κι ανταλλάξαμε απόψεις για τα προβλήματα των Παξών με πολίτες που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας.
Την εισήγηση έκανε η τοπική οργάνωση και ο Συντονιστής Χρ. Μωραΐτης. Στη συνέχεια η Μαρία Γονίδη ανέπτυξε τα θέματα για τον τομέα της υγείας, τις σημαντικές ελλείψεις που υπάρχουν στους Παξούς κυρίως σε προσωπικό στο Κέντρο Υγείας και στις διακομιδές ασθενών.
“Ήρθαμε να ακούσουμε εσάς, να ενημερωθούμε από εσάς”, είπε αρχικά στην τοποθέτησή του ο Αλ. Αυλωνίτης, υπενθυμίζοντας συνάμα ότι στη διάρκεια της κοινοβουλευτικής του θητείας ασχολήθηκε με πολλά από τα ιδιαίτερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι των Παξών στους τομείς της υγειονομικής κάλυψης, της ακτοπλοϊκής σύνδεσης, της διαχείρισης των απορριμμάτων, της τουριστικής ανάπτυξης και την ενίσχυσης της νησιωτικότητας.
Ο κ. Αυλωνίτης αναφέρθηκε εκτενώς στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. για την οικονομία που συνοψίζεται στο τρίπτυχο: αύξηση μισθών, μείωση τιμών, ρύθμιση χρεών και συμπλήρωσε ότι “ψήφος στον ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. σημαίνει ισχυρό κοινωνικό κράτος, με αποτελεσματικότητα δίπλα στον πολίτη. Με ισχυρή δημόσια υγεία, προστασία της κατοικίας και του εισοδήματος, φρένο στην ανεξέλεγκτη κερδοσκοπία”. Τέλος κάλεσε τους κατοίκους των Παξών να στείλουν ηχηρό μήνυμα στην κάλπη για μια ζωή με αξιοπρέπεια και δικαιώματα για όλες και όλους, για μια ανάπτυξη που δεν θα αφήνει κανένα στο περιθώριο.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *