Το ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ για τις εκλογές της 25ης Ιουνίου

Στο ψηφοδέλτιο του ΚΚΕ βρίσκονται αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων και της δουλειάς. Άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής. Στελέχη του ΚΚΕ αλλά και αγωνιστές συνεργαζόμενοι με το Κόμμα, που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του και στην ανάγκη για συμπόρευση. Οι υποψήφιοι του ΚΚΕ είναι γνωστοί για τη δράση τους, πρωταγωνιστές σε όλες τις μάχες που δίνει ο λαός μας για να ζήσει καλύτερα.

Πρωτοπόροι στον αγώνα για αυτό που κρίνεται στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, για το πόσο δυνατός θα είναι ο λαός μας ώστε να υπάρξει μία 100% λαϊκή μαχητική αντιπολίτευση που μπορεί να την εκφράσει μόνο το ΚΚΕ.

Κόντρα στην αντιλαϊκή κυβέρνηση της ΝΔ που δεν θα είναι παντοδύναμη αν έχει απέναντί της ένα δυνατό ΚΚΕ και ένα δυνατό εργατικό – λαϊκό κίνημα. Απέναντι στην κάλπικη συναινετική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΣΟΚ, που δεσμεύονται στο κοινό αντιλαϊκό πρόγραμμα της ΕΕ και των επιχειρηματικών ομίλων.

Καλούμε τον κερκυραϊκό λαό να γεμίσει τις κάλπες με τα κόκκινα ψηφοδέλτια της ελπίδας και του αγώνα, με τα ψηφοδέλτια του ΚΚΕ που είναι το μόνο αντίπαλο δέος στην πολιτική που τσακίζει τις ζωές των πολλών για τα κέρδη των λίγων.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *