Αλέκος Αυλωνίτης : Μήνυμα συμμετοχής και αγώνα από τον Άη Μαθιά Κέρκυρας

📍 Μήνυμα συμμετοχής και αγώνα έστειλε χθες ο επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στην Κέρκυρα Αλέξανδρος Αυλωνίτης, στην ομιλία του στην πολιτική συγκέντρωση στον Άη Μαθιά.
Ο κ. Αυλωνίτης μεταξύ άλλων είπε:
❗ Η κάλπη είναι άδεια. Ο λαός κρίνει και γνωρίζει και είναι ο μόνος που θα απαντήσει, θα σηκώσει ξανά το κεφάλι και θα πάρει τις τύχες μας στα χέρια του.
📍 Αποκαλύφθηκε η κρυφή ατζέντα της ΝΔ να διαλύσει το ΕΣΥ, να μας αφήσουν χωρίς ασθενοφόρα, χωρίς γιατρούς, να υποβαθμίζουν τα Κέντρα Υγείας και τα Νοσοκομεία για να μπουν στο χώρο ιδιώτες.
✔ Τους απαντάμε : Δεν παίζουμε με τους ανθρώπους μας, δεν ξεχωρίζουμε τους πολίτες σε υγιείς και αρρώστους, καμία διαλογή ασθενών.
📍 Στο πρόγραμμά τους, δεν υπάρχουν παροχές, μειώσεις φόρων, αυξήσεις μισθών αλλά ακόμη μεγαλύτερη ακρίβεια και φοροεπιδρομή στα εισοδήματά μας. Μας πνίγουν στους φόρους, με διατήρηση του ΦΠΑ και του Ειδικού Φόρου Καυσίμων σε υψηλότατες τιμές, για να επιδοτούν τις πολυεθνικές.
✔ Τους απαντάμε : Τέλος σε αυτά τα υπερκέρδη, τέλος στη λεηλασία του εισοδήματος των Ελλήνων, δίκαιη φορολογία και πλαφόν στις τιμές.
❗❗ Καλούμε το δημοκρατικό λαό του Αη Μαθιά, που έχει δώσει αγώνες για την ελευθερία και τη δημοκρατία να δώσει μαζί μας τη μάχη για να αλλάξουμε το μέλλον που σχεδιάζουν για εμάς, χωρίς εμάς.
📍 Με το λαό κυρίαρχο. Με τον ΣΥΡΙΖΑ στην εξουσία. Με την Κέρκυρα να πρωταγωνιστεί.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *