Σπύρος Παντελιός: Περήφανοι για τη μεγάλη νίκη της Νέας Δημοκρατίας

Ο Πρόεδρος της Νομαρχιακής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Σπύρος Παντελιός έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Ελληνικός λαός μίλησε.
Με την σοφία που τον διακρίνει, σε μια κρίσιμη εκλογική μάχη ανέδειξε πρώτη δύναμη τη Νέα Δημοκρατία και ουσιαστικά της έδωσε την εντολή να συνεχίσει το έργο που ξεκίνησε με επιτυχία το 2019.
Θέλω από καρδιάς να ευχαριστήσω και τους 5 υποψηφίους του συνδυασμού μας για τον έντιμο και αξιοπρεπέστατο προεκλογικό αγώνα που έδωσαν, αναδεικνύοντας τις αρχές και τις αξίες της μεγάλης μας παράταξης, με τόλμη και θάρρος και πάνω απ’ όλα με πολιτικό πολιτισμό.
Θέλω να συγχαρώ τον Βουλευτή μας τον Στέφανο Γκίκα για την επανεκλογή του.
Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου σε όσους συμπολίτες μας επέλεξαν τη Νέα Δημοκρατία και να απευθυνθώ στους υπόλοιπους λέγοντας ότι είμαστε εδώ για να τους πείσουμε ότι η μόνη δύναμη που εγγυάται την πρόοδο του τόπου είναι η Νέα Δημοκρατία και τώρα που τελείωσαν οι εκλογές όλοι μαζί πρέπει να αγωνιστούμε για καλύτερες μέρες με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη.
Σήμερα ο Ελληνικός λαός έκλεισε τα αυτιά στις σειρήνες του λαϊκισμού και στους λαοπλάνους και με την σοβαρότητα και την υπευθυνότητα που τον διακρίνει επιβράβευσε τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, γιατί μέσα από ένα πρωτοφανές τσουνάμι εξωγενών κρίσεων ξεκινώντας από την υγειονομική κρίση, μετά τον πόλεμο στην Ουκρανία και την ενεργειακή κρίση που ακολούθησε, όχι μόνο κράτησε όρθια την χώρα, αλλά με την οικονομική πολιτική πέτυχε μοναδικά επιτεύγματα όπως ότι η χώρα μας έτυχε τη μεγαλύτερη πανευρωπαϊκά δημοσιονομική βελτίωση ενώ αυξήθηκε και το ΑΕΠ της χώρας κατά 26%.
Αναγνωρίζουμε ότι λόγο της ενεργειακής κρίσης και των ανατιμήσεων τα ελληνικά νοικοκυριά δέχονται πιέσεις, αλλά αποτελεί δέσμευση του Πρωθυπουργού τη νέα τετραετία με στοχευμένα μέτρα να ξεπεράσουμε και αυτή την κρίση.
Το μήνυμα των εκλογών είναι ότι το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Το μήνυμα που έστειλε ο Ελληνικός λαός μέσα από την κάλπη είναι ότι δεν εμπιστεύεται τους μαθητευόμενους μάγους, που τα μόνα δώρα που έφεραν ήταν τα capital control και η σκληρή υπερφορολόγηση.
Η χώρα και η ελληνική κοινωνία δεν αντέχει άλλα πειράματα, τους είδαμε, τους γνωρίσαμε, αλλά μάθαμε από τα παθήματα και μπήκε ποριστικό τέλος. Δεν υπάρχουν δεύτερες ευκαιρίες γιατί δεν τις αντέχει η Ελληνική κοινωνία και η πατρίδα σε μια δύσκολη περίοδο με ραγδαίες γεωπολιτικές εξελίξεις.
Η χώρα και η Ελληνική κοινωνία χρειάζεται σταθερότητα και πρόοδο που μόνο η Νέα Δημοκρατία και ο Κυριάκος Μητσοτάκης εγγυώνται.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *