Ομάδα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ: Λίγη ντροπή δε βλάπτει κ. πρόεδρε του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας

Σε ένα κατάπτυστο δελτίο τύπου λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο πρόεδρος του ΙΣ Κέρκυρας κ.Καλούδης, συνυπέγραψε και διένειμε ηλεκτρονικά σε όλα τα μέλη του και τα ΜΜΕ, μαζί με άλλους 5 προέδρους ιατρικών συλλόγων, δελτίο τύπου για την άποψης του πρώην υπουργού κ.Κατρούγκαλου, ότι σε περίπτωση που υπάρξει κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ θα αυξήσει τις ασφαλιστικές εισφορές.

Η κοινοποίηση του δελτίου τύπου, έγινε μάλιστα ενώ ήδη υπήρξε καταδίκη των δηλώσεων του πρώην υπουργού, από τον τομέα υγείας του ΣΥΡΙΖΑ και αποπομπή του ιδίου από τα ψηφοδέλτια του κόμματος, με μόνο στόχο την κομματική προπαγάνδα στα μέλη του ουσιαστικά πάνω από την κάλπη των εθνικών εκλογών.

Η σπουδή του κ.Καλούδη και των υπόλοιπων 5 προέδρων ιατρικών συλλόγων για τη κοινοποίηση του δελτίου τύπου, παρά τα όσα ακολούθησαν και τη διάψευση τους από το ΣΥΡΙΖΑ είναι πρωτοφανής.

Πόσο μάλλον που ο πρόεδρος του ιατρικού συλλόγου Κέρκυρας, επί 1 μήνα προεκλογικής περιόδου, δεν έχει βγάλει άχνα για την αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των ελευθέρων επαγγελματιών την τελευταία 3ετία κατά 30%!!!

Αυτό το χαράτσι Μητσοτάκη το πλήρωσε το 85% των ελεύθερων επαγγελματιών που επιλέγουν την κατώτατη κλάση.

Οι ρυθμίσεις του νόμου Κατρούγκαλου που ο ΣΥΡΙΖΑ απέπεμψε από τα ψηφοδέλτια του, καταδικάζοντάς τις, εξακολουθούν να εξακολουθούν να είναι σε ισχύ, παρά τη λήξη των μνημονίων, επί 4 χρόνια Κυβέρνησης Νέας Δημοκρατίας. Το μόνο που άλλαξε ο Βρούτσης το 2020 ήταν ότι επανάφερε τις κλάσεις και μείωσε τις εισφορές για τα υψηλά εισοδήματα, αυξάνοντάς τις εισφορές για τους πιο φτωχούς.

Ούτε λέξη φυσικά για αυτό επίσης δεν αναφέρεται στο δελτίο τύπου που συνυπέγραψε ο πρόεδρος του ΙΣ Κέρκυρας.

Η ακραία κομματικοποίηση ενός ΝΠΔΔ του οποίου προΐσταται ο κ.Καλούδης μόλις 48ώρες πριν ανοίξουν οι κάλπες. είναι απαράδεκτη.

Καλούμε κάθε γιατρό της Κέρκυρας και το προεδρείο του ΙΣ Κέρκυρας να καταδικάσει έντονα αυτή την αισχρή κομματική προπαγάνδα από μέρους του προέδρου και αν τον καλέσει να περιοριστεί στα θεσμικά του καθήκοντα.

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *