Το ΜεΡΑ25 για την μεγαλειώδη συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αφορμή το δυστύχημα στα Τέμπη

Το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη συμμετείχε σήμερα στην τεράστια συγκέντρωση και πορεία στην Κέρκυρα για τους νεκρούς των δολοφονικών πολιτικών λιτότητας που έχουν απαξιώσει τις υποδομές της χώρας και έχουν αφήσει εργαζόμενους και πολίτες να περπατούν στη κόψη του ξυραφιού.
Η σημερινή καταδίκη της πολιτικής της κυβέρνησης των ολιγαρχών, απέδειξε ότι ο λαός μας είναι αποφασισμένος να μείνει όρθιος, να αντισταθεί και να παλέψει ενάντια στη λαίλαπα των μνημονίων του συνεχιζόμενου ξεπουλήματος, που φόρτωσαν και φορτώνουν στις πλάτες του το ΠΑΣΟΚ, ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ.
Να παλέψει για να αποκτήσει ξανά την ιδιοκτησία της ενέργειας, των μεταφορών, της υγείας, του νερού. Να παλέψει για την απόκτηση ξανά των δημοσίων αγαθών που η περίφημη “διάσωση” του Ελληνικού κράτους το 2015 όχι μόνο απογύμνωσε την Ελλάδα από όλες τις δημόσιες και προς την κοινή ωφέλεια υπηρεσίες και υποδομές, αλλά άφησε στο κράτος και στο λαό μόνο την υποχρέωση να πληρώνει τις ζημίες των ιδιωτών!
Να παλέψει για να μην ξαναμετρήσουμε νεκρούς!!!!
Από την Κέρκυρα και κάθε γωνιά της Ελλάδας, στέλνουμε το μήνυμα προς την κυβέρνηση και τους φίλους της, ότι οι εργαζόμενοι, οι αυτοαπασχολούμενοι, το πρεκαριάτο, ξαμπαίνουν στις ‘ράγες’ των δυναμικών κινητοποιήσεων. Στέλνουμε το μήνυμα ότι δεν ξεχνάμε, ότι δεν θα ξεγελαστούμε από τα επικοινωνιακά τους τρικ και ότι δεν θα αφήσουμε να υπάρξει καμία συγκάλυψη του εγκλήματος στα Τέμπη.
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΤΥΧΗΜΑ, ΗΤΑΝ ΕΓΚΛΗΜΑ!
Καμία ανοχή στη ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ!
Οι Ζωές μας Μετράνε!
ΜέΡΑ25-Συμμαχία για Ρήξη Κέρκυρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *