‘’ Ο γιατρός Χρήστος Γιάγκας υποψήφιος με τη Δήμαρχο Μερόπη Υδραίου΄΄

Μια ακόμα πιο δυνατή ομάδα σχηματίζεται και ενισχύεται καθημερινά με το βλέμμα στραμμένο στην Κέρκυρα του αύριο.
Την Κέρκυρα του 2028 που πρέπει να είναι πιο λαμπερή, πιο όμορφη.
Σε αυτή την ομάδα εντάσσεται πλέον και ο διακεκριμένος αγγειοχειρουργός Χρήστος Γιάγκας, μέλος και του Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κέρκυρας.
Ένας καταξιωμένος, ενεργός πολίτης με αγάπη για τον τόπο του.
Ο Χρήστος Γιάγκας συναντήθηκε με τη Δήμαρχο Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων κ. Μερόπη Υδραίου και συμφώνησαν να ενώσουν τις δυνάμεις τους.
Σε δήλωση της,η κ. Υδραίου αναφέρει:
«Ο Δήμος Κεντρικής Κέρκυρας και Διαποντίων Νήσων στήθηκε κυριολεκτικά, λόγω της διάσπασης, από το μηδέν, μέσα σε 4 χρόνια έγιναν σημαντικά και μεγάλα έργα υποδομών, βρήκαν τη λύση τους προβλήματα που έρχονταν από το χθες, τερματίσαμε τον εφιάλτη των σκουπιδιών, βάλαμε τις βάσεις για ακόμα καλύτερες μέρες για όλους.
Στην επόμενη μέρα θα προχωρήσουμε με αυτούς που θέλουν και μπορούν. Και ο Χρήστος Γιάγκας είναι ένας από αυτούς, άνθρωπος με θετική σκέψη, άνθρωπος που συμμετέχει στα κοινά για να δώσει και όχι για να πάρει.
Αποδεικνύουμε στην πράξη ότι για εμάς δεν υπάρχουν στεγανά, συνεργαζόμαστε με ανθρώπους από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες γιατί είμαστε μια πραγματικά πολυσυλεκτική παράταξη. Για εμάς υπάρχει μόνο η Κέρκυρα.»
Από την πλευρά του, ο κ.Χρήστος Γιάγκας έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Η Κέρκυρα δεν μπορεί να προχωρήσει μπροστά με διχαστικές και τοξικές νοοτροπίες. Είναι ώρα να δούμε την επόμενη μέρα.
Η Μερόπη Υδραίου είναι μια εργατική και δημιουργική δήμαρχος, έχει ιδέες, δυναμισμό, εξωστρέφεια. Ξέρει να σχεδιάζει έργα, να διεκδικεί, να κερδίζει για τον τόπο μας και τους ανθρώπους του.
Συμμετέχω σε αυτή την προσπάθεια με όλη μου την ψυχή. Αγαπώ τον τόπο μου και θέλω να τον δω να γίνεται κάθε μέρα καλύτερος.»
Ο κ.Χρήστος Γιάγκας είναι ιατρός-αγγειοχειρουργός και κάτοχος master χειρουργικής και έχει ταυτιστεί με την εφαρμογή πρωτοποριακών χειρουργικών επεμβάσεων και είναι ιδρυτικό μέλος του διαγνωστικού κέντρου «Μαγνητική Τομογραφία Κέρκυρας».
Διαθέτει πλούσιο επιστημονικό έργο, είναι ένας διεθνώς καταξιωμένος επιστήμοναςκαι έχει πλούσιο επίσης κοινωνικό έργο συμμετέχοντας σε πολλά κοινωφελή σωματεία και φορείς.
Ζει και εργάζεται στην Κέρκυρα και είναι ιδρυτής της ιατρικής εταιρείαςημερήσιας φροντίδαςCorfuMedica

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *