ΜεΡΑ25: Ο πεινασμένος (ΣΥΡΙΖΑ) και τα … καρβέλια

Χρόνια πολλά σε όλες και όλους. Με υγεία και χαρά.
Στην τελική ευθεία προς τις κάλπες και ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσαλώσει. Διαδίδει δεξιά και αριστερά ότι σε μια προοδευτική κυβέρνηση (στην οποία θα ηγείται) θα συμμετέχει και το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.
Πολύ πεινασμένοι είστε φίλοι της ηγεσίας του ΣΥΡΙΖΑ. Και στον ύπνο σας βλέπετε … καρβέλια ή διαφορετικά, υπουργικά αυτοκίνητα και υπουργικούς θώκους με τις πλάτες του ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη.
Φίλοι, έχετε επίγνωση του γεγονότος ότι δεν πρόκειται να σας στηρίξουμε. Γιατί; Γιατί μας γνωρίζετε πολύ-πολύ καλά όλους. Υπουργούς, Βουλευτές, στελέχη και απλά μέλη του ΣΥΡΙΖΑ, που το 2015, αφού σας καταγγείλαμε, σηκωθήκαμε και φύγαμε από το νέο μόρφωμα της ολιγαρχίας που έφερε το όνομα του κόμματος σας.
Άρα, προς τι όλα αυτά;
Μα ναι, όπως πάντα πάτε να ψαρέψετε στα θολά.
Μην απατάσθε όμως. Ούτε εμείς, αλλά ούτε και ο λαός τσιμπάει, όπως τσίμπησε όταν λέγατε (προεκλογικά πάλι) ότι θα σκίσετε μνημόνια! Αλλά αντί να τα σκίσετε τα κορνιζάρατε και τα κρεμάσατε στον τοίχο σας. Και δίπλα βάλατε και τα δύο δικά σας!!!
Όμως, επειδή καταλαβαίνετε ότι όταν ξυπνήσετε δεν θα υπάρχει προσφορά … καρβελιών από το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη, από τη φαρέτρα σας βγάζετε άλλο θανατηφόρο(!) όπλο. Την προειδοποίηση να μην αγνοήσουμε τη λαϊκή βούληση σε περίπτωση που ο ΣΥΡΙΖΑ βγει πρώτος, γιατί θα συνθλιβούμε.
Τολμάτε δηλαδή να μας εκβιάζετε κιόλας. Εσείς που, όχι μόνο αγνοήσατε, αλλά ποδοπατήσατε τη λαϊκή βούληση του 62% του Ελληνικού λαού, τολμάτε να μας κουνάτε το δάχτυλο και να μας απειλείτε, λέγοντας μας να μην αγνοήσουμε την λαϊκή βούληση (;) και να σας κάνουμε κυβέρνηση.
Αλήθεια, τι κυβέρνηση «σύντροφοι»; Κυβέρνηση
• Που δεν θα καταργήσει τον ΗΡΑΚΛΗ και τα αρπακτικά ταμεία, τα οποία μας φέρατε πριν από λίγα χρόνια με το 3ο Μνημόνιο σας;
• Που δεν θα καταργήσει το Χρηματιστήριο Ενέργειας, το οποίο ομοίως μας φέρατε πριν από λίγα χρόνια με το 3ο Μνημόνιο σας;
• Που δεν θα επανεθνικοποιήσει τους σιδηρόδρομους και τους αυτοκινητόδρομους, που εσείς ιδιωτικοποιήσατε με το 3ο μνημόνιο σας και ας σκοτώνονται τα παιδιά μας;
• Που θα διατηρήσει το ΦΠΑ στο 24%, όπως ορίζει το 3ο Μνημόνιο σας και ας θερίζει η ακρίβεια τα λαϊκά στρώματα;
• Που δεν θα καταργήσει τις προπληρωμές φόρων των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων όπως επιβάλλει το 3ο Μνημόνιο σας;
• Που δεν θα ανακτήσει την εθνική κυριαρχία του Υπερταμείου, των εφοριών, της ΑΔΑΕ, τα οποία εκχωρήθηκαν στην Τρόϊκα σύμφωνα με το 3ο Μνημόνιο σας;
• Που δεν θα συγκρουστεί με την ολιγαρχία;
Φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ, νομίζετε σοβαρά ότι το ΜέΡΑ25-Συμμαχία για τη Ρήξη υπάρχει για να νομιμοποιήσει μια κυβέρνηση των ολιγαρχών;
Πιστέψτε το!!! Δεν υπάρχουμε γι’ αυτό. Δεν ήμασταν, δεν είμαστε και δεν θα γίνουμε ποτέ ανάχωμα σας, ανάχωμα του συστήματος, ανάχωμα της χρεοδουλοπαροικίας και της ολιγαρχίας, το αποδεικνύουμε τέσσερα χρόνια τώρα.
Το ΜέΡΑ25 είναι το μόνο κόμμα που επέστρεψε το «Όχι» στη Βουλή και μαζί με τους Συμμάχους του το ξανα-ανέστησε στους δρόμους, αποδεικνύοντας στην πράξη τι σημαίνει να τιμάς τη λαϊκή βούληση, να λες αυτό που πιστεύεις και να πιστεύεις αυτό που λες πριν τις εκλογές και μετά απ’ αυτές.

Βασίλης Καββαδίας
Μέλος ΚΕ του ΜέΡΑ25
Συντονιστής Οργάνωσης Κέρκυρας

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *