Σπύρος Κροκίδης: «Αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα η στήριξη των Πολύτεκνων οικογενειών»

Την Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας επισκέφθηκε ο Σπύρος Κροκίδης με την ευκαιρία των εορτών των Χριστουγέννων όπου είχε την ευκαιρία να ανταλλάξει ευχές και να εκφράσει για μια ακόμα φορά την στήριξη του τόσο στην Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας, όσο και στην ανάγκη να συνεχισθούν και να ενταθούν οι πολιτικές στήριξης των Πολύτεκνων οικογενειών. Αμέσως μετά έκανε την εξής δήλωση:
«Είχα την ευκαιρία σήμερα να επισκεφθώ την Ένωση Πολυτέκνων Κέρκυρας, με το τεράστιο έργο και τη διαχρονική προσφορά στον τόπο μας και στις πολύτεκνες οικογένειες, όπου ανταλλάξαμε ευχές, οι οποίες συνοδεύτηκαν από τα παραδοσιακά γλυκίσματα.
Η χώρα μας είναι γνωστό ότι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει είναι το δημογραφικό. Δυστυχώς η Ελλάδα αιμορραγεί, αφού πλέον οι Ελληνικές οικογένειες δύσκολα κάνουν και δεύτερο παιδί, ενώ αντιμετωπίζουμε και το φάσμα της μετανάστευσης και μάλιστα του πιο δυναμικού κομματιού της Ελληνικής κοινωνίας. Αν δεν ανατραπεί αυτή η κατάσταση τότε ελλοχεύει ο κίνδυνος να υποθηκευτεί το μέλλον της πατρίδας μας.
Ο Πρωθυπουργός και η Κυβέρνηση από την πρώτη στιγμή πήραν γενναίες αποφάσεις και μέτρα για την στήριξη των Πολύτεκνων οικογενειών και είμαι σίγουρος ότι θα συνεχιστεί η στήριξη αυτή με την επικαιροποίηση των μέτρων για να αντιμετωπιστούν οι νέες συνθήκες που διαμόρφωσε η τελευταία ενεργειακή κρίση και ο πόλεμος στην Ουκρανία.
Η στήριξη των πολύτεκνων οικογενειών αποτελεί εθνικό χρέος, γιατί το δημογραφικό πρόβλημα είναι εθνικό πρόβλημα.
Εύχομαι από καρδιάς καλές γιορτές και Καλά Χριστούγεννα και το νέος έτος να φέρει σε όλους μας γαλήνη, ελπίδα, αισιοδοξία, ειρήνη και υγεία.».

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *