Κ.Κ.Ε: Περιοδεία Υποψηφίων Βουλευτών στο Σολάρι

Κλιμάκιο του ΚΚΕ με επικεφαλής τους υποψηφίους βουλευτές Κέρκυρας, Αλεξάνδρα Μπαλού και Γιάννη Πελάη, πραγματοποίησε περιοδεία σε supermarketsκαι εμπορικά καταστήματα της περιοχής Σολάρι Κέρκυρας, μοιράζοντας ανακοίνωση-κάλεσμα του ΚΚΕ προς τους εμποροϋπαλλήλους. Απευθυνόμενοι στους εργαζόμενους, τους κάλεσαν να στηρίξουν και να εμπιστευτούν το ΚΚΕ στις επικείμενες εκλογές, να δυναμώσουν τον αγώνα τους, γιατί οποιαδήποτε κυβέρνηση κι αν εκλεγεί θα συνεχίσει σε όλα τα μέτωπα την αντιλαϊκή πολιτική.
Οι εργαζόμενοι στο εμπόριο στην Κέρκυρα γνωρίζουν τους κομμουνιστές που δραστηριοποιούνται μέσα από το σωματείο τους, από όλους τους μικρούς και μεγάλους αγώνες που δίνουν από κοινού για την καλυτέρευση των όρων ζωής και εργασίας τους, για να μπει φρένο σε όλα τα αντιλαϊκά και αντεργατικά μέτρα που φέρνουν διαχρονικά όλες οι κυβερνήσεις.
Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εργαζόμενους αναδείχθηκε η μεγάλη αντίφαση που υπάρχει με τα ράφια των μαγαζιών να είναι γεμάτα αλλά με τις λαϊκές οικογένειες να δυσκολεύονται στην αγορά ακόμη και των πιο βασικών αγαθών λόγω της μεγάλης ακρίβειας.
Το κλιμάκιο του ΚΚΕ, κάλεσε όλους τους εργαζόμενους να κάνουν κριτήριο ψήφου τη στάση των κομμάτων σε σχέση με εργασιακά τους δικαιώματα, με την εντατικοποίηση της εργασίας, με τους μισθούς που με το ζόρι φτάνουν στα επίπεδα της προηγούμενης δεκαετίας ενώ ταυτόχρονα ο πληθωρισμός κάνει πάρτι.
Σήμερα είναι μεγαλύτερη ανάγκη από ποτέ να εδραιωθούν οι κατακτήσεις τους και να διευρυνθούν οι αγώνες τους. Γι’ αυτά αποφασιστικός παράγοντας θα είναι η συνέχιση του αγώνα. Στον αγώνα αυτό μπροστά θα είναι το ΚΚΕ όπως όλα τα χρόνια και για αυτό απαιτείται η αποφασιστική ενίσχυσή του στις εκλογές στις 21 Μάη για να είναι και πιο ισχυρός ο κάθε εργαζόμενος.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *