Δημήτρης Μπιάγκης: Ισχυρό Εθνικό Σύστημα Υγείας για κάθε πολίτη στην πράξη

Κάθε χρόνο στις 7 Απριλίου εορτάζουμε την Παγκόσμια Ημέρα Υγείας. Σήμερα, οφείλουμε όσο ποτέ, να στρέψουμε το ουσιαστικό ενδιαφέρον μας σ’ όλους εκείνους που αγωνίζονται κάτω από αντίξοες συνθήκες για τη διασφάλιση του αγαθού της δημόσιας υγείας.

Σε μια ευνομούμενη πολιτεία αυτό είναι το στοίχημα που πρέπει να διεκδικήσουμε και να κερδίσουμε. Ένα ισχυρό Δημόσιο Σύστημα Υγείας που θα αποτελεί τον πυλώνα των προσφερόμενων υπηρεσιών υγείας σε κάθε έναν πολίτη. Κάθε άνθρωπος στον τόπο μας να έχει τη δυνατότητα και να απολαμβάνει ποιοτικές και δωρεάν υπηρεσίες υγείας ανεξαρτήτως της οικονομικής του κατάστασης.

 Με τούτες τις σκέψεις, τασσόμαστε στον κοινό αγώνα με όλους τους υγειονομικούς για την αποκατάσταση των αδικιών εις βάρος τους, για την καλυτέρευση των συνθηκών μέσα στα Δημόσια Νοσοκομεία και τις δομές υγείας, για την ουσιαστική στήριξη και ενίσχυσή τους. Με στοχευμένα μέτρα και παρεμβάσεις, με ουσιαστικά κίνητρα και πρωτοβουλίες ώστε να γεφυρώσουμε τις διαπιστωμένες ανισότητες που βιώνει η περιφέρεια της χώρας και να παράσχουμε το αγαθό της υγείας σε όλους ανεξαιρέτως του πολίτες.

 

 

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *